Φάκελος Τσόλακ: Η αναμονή της Μάλμε και η έρευνα για νέα πρόταση

Κώστας Πετρωτός24 Δεκεμβρίου 2021

Μία από τις πλέον καυτές υποθέσεις για τον ΠΑΟΚ είναι αυτή του Αντόνιο Τσόλακ που μετά την άκρως πετυχημένη παρουσία του στην Μάλμε (40 ματς, 19 γκολ, 3 ασίστ) παραμένει ακόμη σε κατάσταση αναμονής. 

Η Μάλμε που θέλει να τον κρατήσει ακόμη δεν έχει κάνει σοβαρή κίνηση για να μπει σε τελικές διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ και δίνει την αίσθηση ότι αφήνει τον χρόνο να κυλήσει, ποντάροντας στο ότι ο Δικέφαλος δεν θα βρει καλύτερη λύση και θα ρίξει τις απαιτήσεις του. Θυμίζουμε ότι στην συμφωνία δανεισμού που είχε γίνει, είχε μπει ρήτρα εξαγοράς 3 εκατομμυρίων ευρώ που θεωρείται υψηλή για την σουηδική ομάδα. Για την πρωταθλήτρια Σουηδίας, πρόβλημα αποτελεί και το συμβόλαιο των 400.000 ευρώ ετησίως του Κροάτη φορ, αλλά έχει το ατού ότι με την δική φανέλα αναγεννήθηκε.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ», θέμα Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έπαιξε στον κροατικό τύπο, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, δεν υπάρχει και αυτό που συμβαίνει είναι ότι τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η πλευρά του παίκτη βρίσκεται στην αναζήτηση της καλύτερης δυνατής πρότασης. Προφανώς, στην όλη διαδικασία θα εμπλακεί και ο Ζοσέ Μπότο που έχει μεγάλη εμπειρία σε πωλήσεις και το κυριότερο μεγάλο δίκτυο γνωριμιών που ίσως φέρουν και άλλους ενδιαφερόμενους στο τραπέζι των συζητήσεων. 

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κεφαλαιοποιήσει την εξαιρετική περσινή σεζόν του Τσόλακ στην Σουηδία και να κάνει απόσβεση των χρημάτων που είχε δώσει στην Ριέκα για να τον αποκτήσει, όμως, δεν πρόκειται να συναινέσει σε ξεπούλημα του παίκτη απλά και μόνο για να τον ξεφορτωθεί. Γι’ αυτό και αυτή την περίοδο η περίπτωση του Τσόλακ δείχνει να εμπεριέχει μπόλικη στρατηγική.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.