Μάριος Σιαμπάνης: Ποιο το μέλλον του στον Άρη

Μάνος Χατζάκης29 Ιουνίου 2021

Ο Άρης ετοιμάζεται για το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του, εκεί όπου δεν θα βρεθεί ο Κώστας Μήτρογλου που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και ειδικότερα έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, φάνηκε πως βασανίζεται από πυελονεφρίτιδα, γεγονός πως σημαίνει ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός για 7 με 10 ημέρες, ωστόσο το μεταγραφικό «παζάρι» ενδεχομένως να φέρει και άλλες ανακατατάξεις στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων».

Ειδικότερα, υπάρχει ένα ερωτηματικό που αιωρείται πάνω από το όνομα του Μάριου Σιαμπάνη, αλλά και το μέλλον του νεαρού πορτιέρο κάτω από τα δοκάρια του Άρη και τη νέα χρονιά, κάτι που θα φανεί μέσα από τις μεταγραφικές εξελίξεις που αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον για πολλούς ως δεδομένη περνά προς τα έξω η φυγή του Σιαμπάνη. Μέχρι στιγμής, ο νεαρός κίπερ δεν έχει εκφράσει ανοιχτά τέτοιες προθέσεις, αν και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, εφόσον αποκτηθεί παίκτης για τα γκολπόστ. Θεωρητικά, πάντως, έχει ελπίδες να το παλέψει για δεύτερος μαζί με τον Κουέστα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.