Ευθυμιάδης: «Τρελαμένος με τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα ο Κρμέντσικ»

Metrosport Team11 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παύλος Ευθυμιάδης.

Ο παλιός φίλος και συμπαίκτης του Μάικλ Κρμέντσικ, Παύλος Ευθυμιάδης, μίλησε για την πρόθεση του Τσέχου να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και μετά το τέλος του δανεισμού του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παύλος Ευθυμιάδης:

Για την επιθυμία του Κρμέντσικ να μείνει στον ΠΑΟΚ: «Είναι γεγονός ότι ο Κρμέντσικ θέλει να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα για χάρη του ΠΑΟΚ. Είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Στην επικοινωνία όταν ήρθε στην Ελλάδα μου είπε ότι του αρέσει το κλίμα στην ομάδα, στις προπονήσεις. Ευελπιστούσα να πάρει αυτή την απόφαση και θα δούμε τι θα γίνει. Είχαμε να μιλήσουμε 3-4 μέρες αλλά μου είπε ότι θα ήθελε πολύ να μείνει την ομάδα γιατί φαίνεται ότι την αγαπάει παρά το λίγο χρονικό διάστημα».

Γιατί θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ: «Αισθάνεται πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο με τους συμπαίκτες του και του αρέσει το κλίμα. Κάποια αποτελέσματα δεν ήταν καλά αλλά ο ΠΑΟΚ έχει πάντα μεγάλους στόχους. Θέλει να νιώσει την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Του έχω πει ότι είναι ξεχωριστή και ανυπομονεί να τη ζήσει. Έχει ξετρελαθεί με την Ελλάδα, είναι τρελαμένος στον ΠΑΟΚ. Φαίνεται και στους πανηγυρισμούς του. Ακόμα και άλλος να βάλει το γκολ το χαίρεται εξίσου. Μακάρι να πετύχει τους στόχους ο ΠΑΟΚ και να πετύχει ο Κρμέντσικ».

Για τη σχέση του με τον Πάμπλο Γκαρσία: «Δεν μιλήσαμε για τέτοια θέματα. Πιο πολύ για το πώς περνάει. Κι εγώ δεν ήθελα να γινώ αδιάκριτος. Ίσως μετά το τέλος της σεζόν να τα πούμε αλλά ποτέ δεν κρίνει προπονητές ο Κρμέντσικ».

Για την οικογένεια του Κρμέντσικ: «Ναι, την έχει φέρει στην Ελλάδα. Μετά το τέλος του κορωνοϊού ελπίζω να βρεθούμε, να φάμε παρέα και να τον δω στην Τούμπα να αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ. Σήμερα θα επικοινωνήσω γιατί δεν ξέρω αν έχει τακτοποιηθεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.