Ευθυμιάδης: «Πολύ καλή επιλογή ο Κρμέντσικ, ποια ελληνική λέξη με ρώτησε»

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2021

Ενθουσιασμένος με την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ είναι ο Μίκαελ Κρμέντσικ σύμφωνα με όσα είπε ο παλιός φίλος και συμπαίκτης του, Παύλος Ευθυμιάδης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς γνωρίστηκαν: «Τον γνώρισα στην Τσεχία. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση από τότε. Με πήρε τηλέφωνο μόλις ήρθε στην Ελλάδα, μιλήσαμε και του είπα τα καλύτερα για την επιλογή του. Είπε ότι του αρέσει η Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ. Είχαμε μιλήσει πριν έρθει. Ήταν 100% σίγουρος για την επιλογή του και του είπα ότι είναι σωστή. Εύχομαι να πετύχει και να βοηθήσει. Έχει κάνει ήδη καλή αρχή».

Για το πρώτο του γκολ: «Για μένα είναι πάρα πολύ καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ. Καθρέφτης είναι το γήπεδο, όμως. Θα αποδώσει τα μέγιστα. Χάρηκα που σκόραρε χθες. Μιλήσαμε και χθες και μου είπε ότι όταν τελειώσει η κατάσταση με τον κορωνοϊό να συναντηθούμε. Επιπλέον, είπε ότι περιμένει να επιστρέψουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο για να νιώσει την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Ήξερε ότι ήταν τυχερό το γκολ του καθώς θα μπορούσε να την σπάσει την μπάλα. Την κράτησε για να βάλει γκολ και να πάρει ψυχολογία. Χθες με ρώτησε, ακόμη, και τι σημαίνει η λέξη "παικτάρα". Με ρώτησε γιατί μου είπε ότι πολλοί οπαδοί του στέλνουν μηνύματα ότι είναι παικταράς».

Για το πώς είναι εκτός γηπέδου: «Είναι ένα λαϊκό παιδί, χαμηλών τόνων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.