Ευρωλίγκα: Για το διπλό στο Κάουνας θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός

Metrosport Team01 Μαρτίου 2024

Ο Ολυμπιακός αναμετράται με την Ζαλγκίρις εκτός έδρας (01/03, 20:00) για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκα η οποία επιστρέφει μετά από 2 εβδομάδες εξαιτίας των κυπέλλων και εθνικών ομάδων.

Οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο τους παιχνίδι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό έχουν ένα αρκετά απαιτητικό ματς σήμερα στο Κάουνας. Η ομάδα του Μπαρτζώκα ταξίδεψε στη Λιθουανία με σημαντικές απουσίες Γουίλιαμς Γκος, Λαρεντζάκη και Μίτρου Λόνγκ  και οι τρείς για την περιφέρεια τους. Eκτός παραμένει και ο Μιλουτίνοφ στη θέση του σέντερ που τραυματίστηκε στα τέλη Γενάρη.

Ο Αϊζάια Κάνααν σε δηλώσεις του παραδέχθηκε πως το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο ενώ ο Μπαρτζώκας τόνισε πως η αδρεναλίνη «έτρεχε από τα αυτιά» της ομάδας του με τόσα πολλά παιχνίδια.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι αποθέωσε τον Ολυμπιακό και τόνισε πως «αν τον ρωτούσαν ποια ομάδα θα πάρει την Euroleague θα έλεγε ο Ολυμπιακός».Εκτός παραμένει ο Γκεντράιτις για τους γηπεδούχους, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπιρούτις.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός πέρσι στο «Zalgirio Arena» σε αυτό το γήπεδο εκεί όπου για ένα σουτ δεν πήρε την Ευρωλίγκα χάνοντας από την Ρεάλ, κέρδισε στις 16 Μαρτίου του 2023 την Ζαλγκίρις με 72-74 με buzzer beater του Σάσα Βεζένκοφ που είναι στο NBA.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ενώ οι διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς, ο Μίλαν Νέντοβιτς και ο Αλμπέρτο Μπαένα.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.