Ευρωεκλογές: Οι celebrities που κοσμούν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων

Metrosport Team25 Απριλίου 2024

Παρουσιαστές, ηθοποιοί, αλλά και πρώην αθλητές βρίσκονται στα ψηφοδέλτια των κομμάτων εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, διεκδικώντας μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο.

Εκτός από το κυβερνών κόμμα, αναγνωρίσαμε πρόσωπα από τον χώρο της τηλεόραση και του αθλητισμού αναμένεται να επιχειρήσουν στις προσεχείς εκλογές να αποσπάσουν τις ψήφους των εκλογικού σώματος, το οποίο και στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι εμπιστεύεται εκλογικά τους Έλληνες celebrities.

Σε ό,τι αφορά τη ΝΔ, εκτός από τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Γιώργο Αυτιά, ο οποίος φαίνεται πως προηγείται στις δημοσκοπήσεις, έχοντας μεγάλη αναγνωρισιμότητα στους ψηφοφόρους μεγαλύτερης ηλικίας, βρίσκεται και η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, που στο παρελθόν είχε πολιορκηθεί από άλλα κόμματα να κατέβει στον πολιτικό στίβο αλλά αρνήθηκε. 

Εκτός από τους δυο δημοσιογράφους, στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ βρίσκονται οι Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας και Βούλα Πατουλίδου, η Νόνη Δούνια, που υπήρξε μέλος του κοινοβουλίου την προηγούμενη τετραετία, αλλά και η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα, που υπήρξε και στο παρελθόν υποψήφια με τη ΝΔ.

Την ίδια ώρα, στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έχουν επιλεγεί, μετά από απόφαση μελών και φίλων του κόμματος ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, αθλητές, αλλά και άτομα με αντιδικτατορική δράση.

Μεταξύ αυτών, οι ηθοποιοί Μάριος Αθανασίου και Νάσος Παπαργυρόπουλος, οι δημοσιογράφοι Δώρα Τζαμπάζη, Δώρα Αυγέρη και Δημήτρης Πανόπουλος, ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς, η Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατόρου, αλλά και η «φαρμακοποιός του Πολυτεχνείου» Μέλπω Λακατσά.

Στο «πράσινο» ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται ο τηλεοπτικός παπάς του «Σασμού», Μιχάλης Αεράκης, ο μετεωρολόγους Σάκης Αρναούτογλου, η πρώην πρωταθλήτρια του ακοντισμού Άννα Βερούλη, αλλά και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ Θοδωρής Ζαγοράκης, ενώ το «κόκκινο» ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ κοσμούν τα ονόματα της ηθοποιού Ελένης Γερασιμίδου και της συγγραφέα Έρης Ρίτσου.

Παράλληλα, στο ευρωψηφοδέλτιο της «Νίκης» βρίσκεται ο παρουσιαστής Νίκος Αναδιώτης, του ΜέΡΑ25 η τραγουδίστρια Νένα Βενετσάνου, του ΚΟΣΜΟΣ ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης, ενώ του ΛΑΟΣ η τηλεμαγείρισσα Βέφα Αλεξιάδου και η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.