Ευκαιρία για Γιουνάιτεντ, χωρίς Μέσι η Μπαρτσελόνα

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2020

Από τα τελευταία ματς μιας πολύ δύσκολης χρονιάς, διεξάγονται σήμερα 29/12 σε Premier League και La Liga με ομάδες με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Να εκμεταλλευτεί τις γκέλες των αντιπάλων η Γιουνάιτεντ

Επιστροφή στο «Old Trafford» για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία αντιμετωπίζει την Γουλβς (22.00) και θέλει να εκμεταλλευτεί τις χθεσινές γκέλες των Λέστερ και Τσέλσι ώστε να αυξήσει την διαφορά από τους διώκτες του. Το Σε 12 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, οι «μπέμπηδες» προηγούνται με 6 νίκες, 4 εντός έδρας και δύο εκτός. Στους τελευταίους 5 αγώνες έχουν σημειωθεί 3 ισοπαλίες, ενώ οι νίκες είναι μοιρασμένες από μία για κάθε ομάδα.

Δυο ώρες νωρίτερα, η Άρσεναλ ψάχνει να βρει το διπλό στην έδρα της Μπράιτον μετά και τον θρίαμβο επί της Τσέλσι στο ντέρμπι του Λονδίνου με 3-1. 

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της Premier League για την Τρίτη 29/12

20:00 Γουέστ Μπρομ-Λιντς

20:00 Μπέρνλι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

20:00 Μπράιτον-Άρσεναλ

20:00 Σάουθαμπτον-Γουέστ Χαμ

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουλβς

Χωρίς Μέσι η Μπαρτσελόνα, ματς τετράδας στην Σεβίλλη

Στην σκιά της μεγάλης συνέντευξης του Λιονέλ Μέσι διεξάγεται ο αγώνας μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Έιμπαρ στο Καμπ νου. Οι «μπλαουγκράνα» έρχονται από μια πολύ καλή εμφάνιση στο Βαγιαδολίδ και στην επικράτηση επί της ομώνυμης ομάδας με 3-0. Πάντως ο Ρόναλντ Κούμαν δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μέσι, καθώς το μεγάλο αστέρι της ομάδας αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Στην Ανδαλουσία και στην Σεβίλλη θα λάβει χώρα το ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Βιγιαρεάλ. Πρόκειται για έναν αγώνα τετράδας και μια αναμέτρηση δυο πολύ έμπειρων τεχνικών του Λοπετέγκι και του Ουνάι Έμερι. 

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της La Liga για την Τρίτη 29/12

18:00 Σεβίλλη-Βιγιαρεάλ

20:15 Μπαρτσελόνα-Έιμπαρ

22:30 Κάντιθ-Βαγιαδολίδ

22:30 Λεβάντε-Μπέτις 

Ακολουθήστε την σελίδα του metrosport.gr στο googlenews

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.