Ευαγγελόπουλος: «Ο Φετφατζίδης αισθάνθηκε πολύ καλά στον Άρη»

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος.

Ο ατζέντης του Γιάννη Φετφατζίδη μίλησε για την μεταγραφή του πελάτη του από τον Άρη στην Αλ Κορ.

Επίσης ανέφερε ότι ο Έλληνας άσος αισθάνθηκε πολύ καλά στον Άρη και πιθανόν θα έμενε στην ομάδα αν είχε προκριθεί στους ομίλους του Europa League.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος δήλωσε: 

Για τη μεταγραφή του Φετφατζίδη στην Αλ Κορ: «Πετάει αύριο το απόγευμα. Μένουν τα ιατρικά και οι υπογραφές, είναι δύσκολη η διαπραγμάτευση άλλη η κουλτούρα των ανθρώπων εκεί και άλλη η δική μας. Ήταν δυσάρεστη η εμπειρία της Αλ Αΐν, και εμείς συμφωνήσαμε και ο Άρης. Τι έγινε μόνο οι ίδιοι το ξέρουν».

Πως το διαχειρίστηκε ο Φετφατζιδης: «Ο Γιάννης είναι ήρεμος σαν άνθρωπος και ποδοσφαιριστής. Έχει κάνει πολλές μεταγραφές. Δεν ήταν νέα η εμπειρία για αυτόν. Και πέρσι είχαμε πρόταση από ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων αλλά ο Γιάννης ήθελε να μείνει στον Άρη να τελειώσει τη σεζόν και να παίξει Ευρώπη».

Για την ιδιοσυγκρασία του Φετφατζίδη: «Ο Γιάννης αισθάνθηκε καλά στον Άρη, έχει μεγάλη σημασία αυτό. Έχει καλή σχέση με τον Καρυπίδη, ήταν προσωπική του επιλογή και του έδειξε ότι τον ήθελε πολύ. Ο Γιάννης είναι κλειστός ως χαρακτήρας αλλά αν αισθανθεί κάπου άνετα βλέπεις έναν άλλο άνθρωπο».

Αν είχε προκριθεί ο Άρης στο Europa League θα έμενε ο Φετφατζίδης: «Είναι πολύ πιθανόν να είχε παραμείνει στον Άρη»

Για την καριέρα του: «Θα μπορούσε να έχει κάνει πολύ μεγαλύτερη καριέρα. Έχει αδιαμφησβήτητο ταλέντο, δεν το ξεδίπλωσε όλο στο χορτάρι. Ίσως από κάποιες λάθος αποφάσεις. Πλέον είναι πολύ πιο ώριμος».

Για το αν έχει παράπονο πως δεν αγωνίστηκε παραπάνω στην Εθνική Ομάδα: «Ο Γιάννης έχει τα περισσότερα παράπονα από τον εαυτό του. Στην Εθνική καλούνται αυτοί που ο προπονητής αξιολογεί ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση για να βοηθήσουν. Θα μπορούσε να παίξει περισσότερο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.