Εξομολόγηση Πασχαλάκη: Η σχέση μου με τον Ραπτόπουλο - Το σκηνικό με τους οπαδούς και ο Λουτσέσκου

Metrosport Team02 Ιουλίου 2022

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του μπροστά από κάμερα, μίλησε για όλους και για όλα στους Betarades, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ιστορίες για τη σχέση του με τον Κωστή Ραπτόπουλο, για το περιστατικό με τους "οπαδούς" στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη, αλλά και για τη σχέση του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, και όταν ο Ρουμάνος του ζήτησε συγνώμη.

Μάλιστα, μιλώντας για τη σχέση του με τον Ραπτόπουλο, είπε: «Μου έστελνε μηνύματα και έτσι αρχίσαμε να μιλάμε. Μια εβδομάδα πριν τον αγώνα με τη Μίντιλαντ μου είχε πει ότι θα πιάσω πέναλτι και θα προκριθεί ο ΠΑΟΚ. Του είπα αν γίνει αυτό θα έχεις κέρασμα. Και φυσικά το τήρησα μετά το παιχνίδι».

Παράλληλα για τον Ραπτόπουλο αποκάλυψε ότι μαζί με τον Σιώπη έβλεπαν βίντεο σε προετοιμασίες της εθνικής για να χαλαρώσουν. 

Για το σκηνικό με τους οπαδούς στην Τούμπα στο ΠΑΟΚ-Αρης είπε χαρακτηριστικά ότι «οι συγκεκριμένοι δεν ήταν οπαδοί, γιατί το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών και οι περισσότεροι οπαδοί είναι καλοί», ενώ και ότι το γεγονός αυτό τους συσπείρωσε στα αποδυτήρια, διότι μετά την αποχώρηση του Λουτσέσκου... είχαν διαλύσει». 

*Σχέση με τον Ραπτόπουλο στο 25' 

*Σκηνικό με οπαδούς στο 30' 

*Συγγνώμη από Λουτσέσκου στο 43'    

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.