Εξήρε τους ποδοσφαιριστές του ο Λουτσέσκου: «Είμαι πολύ περήφανος»

Κώστας Πετρωτός20 Μαρτίου 2022

Ο ΠΑΟΚ με τον Αντόνιο Τσόλακ να βρίσκει δίχτυα έπειτα από την 1/11/2020 και να σκοράρει το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στους «ασπρόμαυρους», πήρε το «διπλό» απέναντι στην ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας με τον προπονητή της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το πέρας της αναμέτρησης και μιλώντας στην Cosmote TV μίλησε για τα 90 λεπτά του αγώνα ενώ εξήρε και τη μαχητικότητα των παικτών του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός:

Αρχικά αναφερόμενος στους παίκτες του , ανέφερε: «Δείξαμε τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, καθώς παίζουν παιχνίδια ανά τρεις ημέρες ενώ οι αντίπαλοι τους έχουν τον χρόνο για να προετοιμαστούν για αυτά τα παιχνίδια. Όποιος μπαίνει να παίξει είτε βασικός είτε από τον πάγκο, μπαίνει και δίνει το 100%, ενώ όταν κάποιος δεν παίζει είναι... νευριασμένος».

Ενώ πρόσθεσε: «Θέλαμε να παίξουμε, να παλέψουμε. Μετά από το παιχνίδι της Ευρώπης που παλέψαμε και τα δώσαμε όλα και για εμάς δεν είναι εύκολο να παίζουμε ανά τρεις ημέρες αλλά αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με τον δικό μας τρόπο και αυτό είναι το πλέον σημαντικό νομίζω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.