Εξελίξεις με Λάμπρου, πολύ κοντά στην Εξέλσιορ

Χάρης Εμμανουηλίδης29 Αυγούστου 2022

Μία από τις εκκρεμότητες του φετινού καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στο να κλείσει, καθώς ο Λάζαρος Λάμπρου βρίσκεται πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Εξέλσιορ.

Χθες στην Τούμπα βρέθηκε ο ατζέντης του, Τάσος Παπαδόπουλος που έφερε την πρόταση από την ολλανδική ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ», ο 25χρονος άσος είναι πολύ κοντά να συμφωνήσει και να πάει με ελεύθερη μεταγραφή στην ομάδα μίας χώρας στην οποία είχε κάνει καλό όνομα από την σεζόν που είχε παίξει στην Φορτούνα Σιτάρντ .

Οριστικές εξελίξεις αναμένονται σήμερα, οπότε και ο Λάμπρου αναμένεται να πάρει την τελική απόφασή του. Ο Κατερινιώτης επιθετικός έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ και απολαβές που ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ και εδώ και μερικές εβδομάδες είχε το ελεύθερο από τον Δικέφαλο να ψάξει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, παρότι στην αρχή της προετοιμασίας υπήρχαν άλλες σκέψεις. Στην Ελλάδα υπήρχε πάντα σταθερό το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, αλλά οι προσπάθειες του παίκτη και του ατζέντη του, εδώ και καιρό, στρέφονταν στο εξωτερικό και τελικά η βολική λύση για όλες τις πλευρές φαίνεται ότι θα είναι η Εξέλσιορ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.