H Νιουκάστλ για Γιαννούλη, η Μπέτις για Πασχαλάκη!

Metrosport Team26 Αυγούστου 2020

Τα πάντα είχαν «παγώσει» εξαιτίας του χθεσινού πολύ μεγάλου αγώνα, στον οποίο είχε στρέψει αποκλειστικά το ενδιαφέρον του, ο ΠΑΟΚ. Όμως οι διαπραγματεύσεις για βασικούς παίκτες της ομάδας, που βρίσκονται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων, συνεχίστηκαν και αναμένονται από σημερα εξελίξεις.

Όπως είχαμε αναφέρει στο αναλυτικό ρεπορτάζ της Metrosport και του metrosport.gr, για τον Δημήτρη Γιαννούλη, είχαν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον, ομάδες από την Γαλλία, την Ιταλία, την Αγγλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία. Η τελευταία που έδειξε έντονο ενδιαφέρον είναι η Νιουκάστλ και σύμφωνα με πληροφορίες προσφέρει ένα ποσό (σπαστό) για να αποκτήσει τον διεθνή άσο του Δικεφάλου. Πιο συγκεκριμένα, η προσφορά χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο βασικό, σύμφωνα με το οποίο δίνει έως και 5,5 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Γιαννούλη και άλλα τρία εκατομμύρια ευρώ, εφόσον ο διεθνής άσος, συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Εντονο ενδιαφέρον είχε δείξει όπως είχε αποκαλύψει η Metrosport και η Σεντ Ετιέν που προσέφερε 6 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ, που όμως ζητούσε 7,5. Όμως οι Γάλλοι δεν κατάφεραν να πουλήσουν τον βασικό τους αριστερό οπισθοφύλακα και το θέμα πήγε πιο πίσω. Σε κάθε περίπτωση, για τον Γιαννούλη, αρκετές ώρες μετά τον αγώνα, αναμένονται εξελίξεις, που θα έχουν άμεση σχέση με την προοπτική αποχώρησής του από την ομάδα.

Η Μπέτις για τον Πασχαλάκη

Επίσης σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Metrosport, το τελευταίο χρονικό διάστημα, προέκυψε έντονο ενδιαφέρον της Ισπανικής Μπέτις για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, καθώς οι διοικητικοί εκπρόσωποι της συγκεκριμένης ομάδας δείχνουν διατεθειμένοι, να δαπανήσουν ένα σεβαστό ποσό για να τον αποκτήσουν. Από την Ισπανία, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η Μπέτις προσφέρει έως και ενάμιση εκατομμύριο ευρώ στον ΠΑΟΚ για να πάρει τα δικαιώματα του Πασχαλάκη, ενώ στον ίδιο τον παίκτη, δίνει διπλάσιες ετήσιες απολαβές, σε σχέση με αυτές που εισπράττει από τον Δικέφαλο. Το θέμα αυτό, παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς εφόσον προχωρήσει το deal και ο ΠΑΟΚ παραχωρήσει τον διεθνή του πορτιέρο, θα πρέπει να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση τερματοφύλακα. Για την ενίσχυση στη θέση Νο 1, έχει γίνει σχετική προεργασία και αναμένονται εξελίξεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.