Εξελίξεις για τον χαφ στον ΠΑΟΚ μετά το Περιστέρι

Κώστας Πετρωτός07 Ιανουαρίου 2021

Ο Δικέφαλος του Βορρά συνεχίζει να είναι σε αναζήτηση του χαφ που έχει ζητήσει ο Πάμπλο Γκαρσία και όπως είχε σημειώσει η «Μ» και το metrosport.gr η περίπτωση του Κροβίνοβιτς παρουσίασε δυσκολίες με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να έχει σταματήσει τις διαπραγματεύσεις.

Οι χθεσινοβραδινές εξελίξεις ήθελαν τον ποδοσφαιριστή να παραμένει στην Αγγλία αφήνοντας την Γουεστ Μπρομ και συνεχίζοτας στην Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα δημοσιεύματα ήθελαν τον Ολυμπιακό να μπαίνει σφήνα για την απόκτηση του Κροάτη. Ο Ρέμπε έχει εναλλακτικές λύσεις και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο αναμένονται εξελίξεις αφού η απόκτηση ενός χαφ με τα χαρακτηριστικά που ζητά ο Γκαρσία είναι προτεραιότητα.

Παράλληλα όμως παραμένει ανοικτό και το ενδεχόμενο αποχώρησης ποδοσφαιριστή. Τις τελευταίες ώρες τα βελγικά ΜΜΕ υποστήριζαν πως ο Τσόλακ ενδέχεται να πάει στην Σταντάρ Λιέγης με τη μορφή δανεισμού. Ενδεχόμενο αποχώρησης του Κροάτη επιθετικού υφίσταται και είναι χαρακτηριστική και η απάντηση του Σνάουτσνερ σε σχετική ερώτηση αφού δεν το απέκλεισε.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.