Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ

Metrosport Team05 Φεβρουαρίου 2024

Ο ΕΟΚ ανακοίνωσε πως επερχόμενος τελικός κυπέλλου του Final 8 διεξαχθεί σε κατάμεστο γήπεδο καθώς είναι και επίσημα «Sold out».

Ασφυκτικά γεμάτα θα είναι τα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, με τον κόσμο να εξαντλεί όλα τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού του Final 8 Κυπέλλου Ανδρών. Έτσι αναμένεται περισσότεροι από 5.000 φίλαθλοι να παρακολουθήσουν τον τελικό της διοργάνωσης.

Ωστόσο υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια για τους προημιτελικούς (15-16/2), τους ημιτελικούς (17/2), αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών, εκεί όπου στις 18 Φεβρουαρίου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους Παναθηναϊκός και Εσπερίδες.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας 2024 θα στεφθεί σε γεμάτο γήπεδο! Τα εισιτήρια του τελικού του ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ανδρών εξαντλήθηκαν!

Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια για τους προημιτελικούς της διοργάνωσης που θα διεξαχθούν στις 15 και 16 Φεβρουαρίου και τους ημιτελικούς που θα γίνουν στις 17 Φεβρουαρίου. Μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας ΕΔΩ με ένα “κλικ”.

Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών και το επιθυμούν, μπορούν να στείλουν email στο eok-tickets@basket.gr, προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους να παρακολουθήσουν και τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών.

Υπενθυμίζουμε πως το ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ανδρών θα φιλοξενηθεί στο ΚΓ Αλικαρνασσού στα Δύο Αοράκια 15-18 Φεβρουαρίου και πως παράλληλα θα φιλοξενηθεί στο ίδιο γήπεδο, στις 18 Φεβρουαρίου, ο ΟΠΑΠ Τελικός Κυπέλλου Γυναικών, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τις Εσπερίδες Καλλιθέας. Για τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Γυναικών, μπορείτε να κάνετε “κλικ” ΕΔΩ.

Δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου
Παναθηναϊκός AKTOR-ΑΕΚ Βetsson
ΠΑΟΚ mateco-Άρης Midea

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου
Ολυμπιακός-Περιστέρι bwin
Προμηθέας Π.-Πανιώνιος

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 17 Φεβρουαρίου και ο τελικός θα διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.