Εξαιρετική η Σάκκαρη στην πρεμιέρα του Madrid Open

Metrosport Team25 Απριλίου 2024

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν εξαιρετική στον πρώτο της αγώνα, στο 100άρι τουρνουά της Μαδρίτης και με 0-2 σετ (3-6, 2-6) επί της Βέκιτς, πέρασε στον 3ο γύρο της διοργάνωσης. 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα, καθώς στο πρώτο game του 1ου set δέχθηκε με το καλημέρα μπρέικ από το σερβίς της κάνοντας αρκετά λάθη, όμως απάντησε εμφατικά παίρνοντας το break πίσω και με δεύτερο σερί game έκανε το 1-2. Στη συνέχεια οι δύο τενίστριες κράτησαν τα σερβίς τους και εκεί η Μαρία κατάφερε μετά από δύο χαμένα break points να σπάσει το σερβίς της Κροάτισσας για ν' αποκτήσει δύο games διαφορά 5-3. Η 28χρονη με τις μπάλες στα χέρια δεν λάθεψε και έκλεισε το σετ με 6-3 κάνοντας το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο η 28χρόνη σε αντίθεση με την εκκίνηση του πρώτου σερβίς,  πραγματοποίησε το break στο σερβίς της Βέκιτς και μέσα σε οκτώ λεπτά απέκτησε προβάδισμα δύο games (2-0). Μάλιστα, η Ελληνίδα προσπάθησε να... σπάσει ακόμη μία φορά το σερβίς της αντιπάλου της, αλλά η Βέκιτς κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της και πήρε το 5ο game για το 3-2. 

Έπειτα, η Μαρία διατήρησε το προβάδισμα των δύο games στο 2-4, ενώ στο 7ο game έκανε και πάλι break για το 5-2 με πολύ εύκολο τρόπο. Στο τέλος σέρβιρε για το ματς, το έκανε με εμφατικό τρόπο κλείνοντας το παιχνίδι στο 6-2 και έτσι προκρίθηκε στους 32 του τουρνουά της Μαδρίτης και εκεί περιμένει να μάθει την νικήτρια του ζευγαριού Μέρτενς-Στίβενς.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.