«Εξαιρετικά στοχευμένη κίνηση από τον Μπότο»

Metrosport Team20 Ιουνίου 2022

Ο Αντρέ Ρικάρντο μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ και αναμένεται μαζί με τον Κουαλιάτα αλλά και τον Ράφα Σοάρες να είναι τα νέα πρόσωπα στην αυριανή «πρώτη» για τη νέα σεζόν. 

Οπως είχε αποκαλύψει η «Μ» και το metrosport.gr με σχετικό φωτορεπορτάζ έξω από την Τούμπα, ο παίκτης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, υπέγραψε το συμβόλαιο του με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να καλείται να πληρώσει ένα ποσό 300.000 ευρώ στην Φαμαλικάο που αντιστοιχεί στα τροφεία. 

Ο παίκτης είχε αρνηθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του, αυτή ήταν η αιτία του παραγκωνισμού του αλλά πλέον είναι αποφασιμένος για αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα του. Για τον Αντρέ Ρικάρντο υπάρχουν συνεχείς αναφορές από τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας.

 Μάλιστα ένα από αυτά, αποθεώνει και τον Ζοσέ Μπότο για την επιτυχία του να πάρει στον ΠΑΟΚ τον Ρικάρντο: «Πρόκειται για μία εξαιρετικά στοχευμένη κίνηση από τον Ζοσέ Μπότο για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο ίδιος αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Φαμαλικάο για πέντε χρόνια και αποδέχθηκε την πρόκληση του Δικεφάλου.

 Οι ασπρόμαυροι θα τον αποκτήσουν ως ελεύθερο, πέρα από το ποσό που θα δοθεί για τα τροφεία, και έρχεται ως επένδυση για το μέλλον». Ο παίκτης σε πρώτη φάση θα κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και είναι σίγουρο ότι θα την ακολουθήσει και στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Αν ο Λουτσέσκου κρίνει πως μπορεί άμεσα να βοηθήσει την πρώτη ομάδα θα παραμείνει σε διαφορετική περίπτωση θα πάρει παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ Β’.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.