Εξ απορρήτων: Η άφιξη Σαββίδη και η βολιδοσκόπηση σε Γραμμένο

Metrosport Team13 Ιουνίου 2021

Η άφιξη Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη στα τέλη Ιουνίου, θα φέρει αναδιάταξη στο διοικητικό κομμάτι της ομάδας. Ήδη βολιδοσκοπήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος. Απομένει η συζήτησή του με τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

*Θα αναγεννηθεί ο Γηραιός; Κάτι πολύ σοβαρό κινείται από τον Γυμναστικό Ηρακλή. Έχουν βρεθεί τα χρήματα. Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις.

★Την προηγούμενη εβδομάδα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, είχε δηλώσει ότι σύντομα αστέρες του Χόλιγουντ θα πίνουν καφέ στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Η επιβεβαίωση έρχεται άμεσα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν γυρίσματα χολιγουντιανής παραγωγής στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πασίγνωστος ηθοποιός θα έρθει στη Νύμφη του Θερμαϊκού όπου θα παραμείνει για 10 περίπου μέρες και αναμένεται να προκαλέσει πόλο έλξης για τους θαυμαστές του. Στα αξιοσημείωτα είναι ότι μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθούν σε αθλητικές εγκαταστάσεις συλλόγου της πόλης. Ήδη έχουν προχωρήσει σε συμφωνία και σύντομα θα ξεκινήσει η μεταμόρφωση του χώρου για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Ο εξ απoρρήτων 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.