ΠΑΟΚ: Έβγαλαν τσαντίλα, θέλουν να δώσουν απαντήσεις

Metrosport Team16 Ιουνίου 2020

Μόλις έναν βαθμό σε δύο αγώνες των πλέι οφ πήρε ο ΠΑΟΚ και αυτή η συγκομιδή είναι η χειρότερη δυνατή, σε σύγκριση με τις δυνατότητες της ομάδας και κυρίως την εικόνα που παρουσίασε στο προχθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού σταδίου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Εκεί όπου άξιζε την νίκη, αλλά δεν κατάφεραν οι παίκτες του να σκοράρουν.

Και αν στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής ο Δικέφαλος δεν άξιζε τίποτα, πολύ απλά διότι ήταν απών από την αναμέτρηση, προχθές έπρεπε οι παίκτες του να είχαν σκοράρει, στις σπάνιες – κλασικές ευκαιρίες που έχασαν, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Μετά το τέλος του αγώνα, τα νεύρα ήταν πολλά, η τσαντίλα για την ακρίβεια, καθώς κανείς δεν μπορούσε να «χωνέψει» πως χάθηκαν οι βαθμοί της νίκης, πως έγινε ήρωας της αναμέτρησης ο Διούδης με τις επεμβάσεις του, πως δεν κατάφεραν μέσα στο γήπεδο να εδραιώσουν την εμφανή ανωτερότητά τους με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Μέσα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά το τέλος του αγώνα, αρκετοί από τους παίκτες, μεταξύ των οποίων οι Πέλκας, Λημνιός και Βιεϊρίνια έλεγαν με έμφαση: «Έπρεπε να κερδίσουμε. Είμασταν καλύτεροι, έπρεπε να σκοράρουμε». Και έλεγαν κάτι ακόμη: «Δεν χωρούν άλλες απώλειες βαθμών. Πρέπει να εκμεταλευτούμε τις ευκαιρίες, να κάνουμε γκολ, να κερδίζουμε τα παιχνίδια». Αρκετοί ήταν οι διάλογοι ανάμεσα στους παίκτες που ειπώθηκαν και κατά την επιστροφή της ομάδας στο αεροπλάνο που τους μετέφερε από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.