Εβδομάδα… τελικού για τον Άρη, τι γίνεται με Σάσα και Ιτούρμπε

Metrosport Team26 Απριλίου 2022

Στο γήπεδο επιστρέφουν σήμερα οι Κιτρινόμαυροι και ασφαλώς όλο το βάρος της προετοιμασίας πέφτει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Όπως έχουν διαμορφωθεί οι ισορροπίες στο βαθμολογικό πίνακα, με τον Αρη να έχει το “μαξιλαράκι” των δύο βαθμών και να οδηγεί την κούρσα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, πρόκειται για τον έναν από τους δύο τελικούς του μίνι Πρωταθλήματος μαζί με τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Το ματς στη Λεωφόρο είτε θα ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο θέση του Αρη και θα πετάξει εκτός τον έναν από τους δύο βασικούς του αντιπάλους για την 3η θέση, είτε θα βάλει την ομάδα του Χερμάν Μπούργος σε μια πιο δύσκολη κατάσταση για τους εναπομείναντες αγώνες της σεζόν.

Η διήμερη άδεια, λόγω Πάσχα, προσέφερε τη δυνατότητα για τις – απαραίτητες – ανάσες προτού οι Κιτρινόμαυροι μπουν στον τελικό“μαραθώνιο”. Βάσει προγράμματος, με τις δύο εμβόλιμες αγωνιστικές, ο Αρης θα δώσει πέντε αγώνες σε διάστημα 17 ημερών και ασφαλώς οι συνθήκες κάνουν ακόμα πιο απαιτητική την τελική ευθεία των play off.

Οσον αφορά τις επιλογές του Μπούργος όπως όλα δείχνουν θα έχει μια επιπλέον και μάλιστα σημαντική. Ο Λούκας Σάσα επανέρχεται σιγά-σιγά από μυϊκό τραυματισμό, ακολουθεί μέρος του προγράμματος, δείγμα του ότι η επιστροφή του σε δράση βρίσκεται κοντά. Η περίπτωση του Ιτούρμπε φαίνεται πιο δύσκολη καθώς στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ υπέστη θλάση β’ βαθμού και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Ωστόσο, θα προσπαθήσει από σήμερα να μπει σταδιακά στο πρόγραμμα και εκεί θα φανεί αν τελικά θα προλάβει να συμπεριληφθεί στην αποστολή της κυριακάτικης αναμέτρησης, ή θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τουλάχιστον το μεθεπόμενο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στο “Βικελίδης”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.