Εβδομάδα απόφασης από το CAS για τον Άρη

Metrosport Team26 Απριλίου 2022

Μετά από δέκα αναβολές και το διάστημα των 14 μηνών που μεσολάβησε από την ημέρα εκδίκασης της προσφυγής της ΠΑΕ Αρης κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA (σ. σ. επέβαλε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για έναν χρόνο για την υπόθεση Ντουρμισάι) την Παρασκευή αναμένεται η «ετυμηγορία» από το CAS. 

Αυτό ανέφερε τουλάχιστον η τελευταία ενημέρωση από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης καθώς στις 7 Απριλίου σημείωσε ότι η απόφαση θα κοινοποιηθεί στις 29 του ίδιου μήνα. Δεδομένου του ότι αυτή τη φορά η αναβολή δεν έδωσε παράταση ενός μήνα, εκτιμάται ότι πλέον το CAS θα αποφασίσει επί της προσφυγής της ΠΑΕ Αρης. 

Από την Αλκμήνης πηγάζει αισιοδοξία για την τελική κατάληξη της υπόθεσης καθώς θεωρούν ότι έπειτα από τόσο μεγάλο διάστημα τα επικρατέστερα σενάρια είναι τρία. Η εξάλειψή της (εφόσον γίνει αυτό ουσιαστικά θα αναγνωρίζεται η μηδενική ευθύνη της ΠΑΕ Αρης και αυτή θα ανήκει εξ’ ολοκλήρου στην ΕΠΟ), η διατήρησή της με ανασταλτικό χαρακτήρα (σ. σ. σ’ αυτό το ενδεχόμενο οι «κίτρινοι» θα έχουν το δικαίωμα μεταγραφών αλλά θα είναι σε καθεστώς επιτήρησης για το διάστημα που θα κρίνει το CAS) ή η μετατροπή της σε χρηματικό πρόστιμο. Καθένα από τα παραπάνω ενδεχόμενα θα είναι θετικό για τους «κίτρινους» και προφανώς θα εξυπηρετήσει το πλάνο που έχουν κατά νου, δηλαδή αυτό της δημιουργίας μιας ομάδας από την αρχή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.