Εβαλε τέλος στη ζωή της 33χρονη Playmate με χειρόγραφο σημείωμα

Metrosport Team22 Απριλίου 2020

Μία απρόσμενη εξέλιξη έρχεται από το Τέξας καθώς αυτοκτόνησε το «κουνελάκι» του Playboy, Ashley Mattingly. 

Η ίδια σε ηλικία 33 ετών έβαλε τέλος στη ζωή της αφήνοντας πίσω της ένα χειρόγραφο σημείωμα. Η οικογένειά της και τα αδέρφια της επιβεβαίωσαν το τραγικό συμβάν στο People αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο William και η Christy Mattingly αποκάλυψαν ότι η αδερφή τους τερμάτισε τη ζωή της και άφησε ένα ιδιόχειρο σημείωμα, για το οποίο βέβαια δεν ήθελαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες. Η Ashley Mattingly ζούσε στο Travis County, λίγο έξω από το Austin στο Τέξας. Σύμφωνα με το TMZ, η 33χρονη καλλονή εντοπίστηκε στο σπίτι της χωρίς τις αισθήσεις της από έναν καλό της φίλο, ο οποίος δεν είχε για αρκετές μέρες νέα της και είχε ανησυχήσει… Η Ashley αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού, ενώ τους τελευταίους εννέα μήνες είχε υιοθετήσει ένα κουταβάκι για να καταπολεμήσει την μοναξιά της.

Οι έρευνες για τα αίτια θανάτου της συνεχίζονται, ωστόσο η αυτοκτονία θεωρείται σίγουρη. Μάλιστα, τα αδέρφια της δεν θέλουν να διαβάσουν ακόμη το σημείωμα που τους άφησε, λίγο πριν τερματίσει την ίδια της την ζωή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.