Μετά τον ΠΑΟΚ και την Ντέπορ, η Κάντιθ: Ο Λούκας Πέρεθ αποχαιρετάει πάντα με ένα γκολ

Metrosport Team01 Ιανουαρίου 2023

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ, φαίνεται πως έχει μια συνήθεια την οποία δεν αλλάζει όσα χρόνια και να περάσουν, αποχαιρετά τις ομάδες του πάντα με ένα γκολ, το οποίο συνήθως είναι και σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα.

Ο Ισπανός επιθετικός στο τελευταίο του παιχνίδι με την Κάντιθ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης απέναντι στην Αλμερία, παίρνοντας το βραβείο του MVP της αναμέτρησης. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε, καθώς πρώτη φορά το είχε κάνει όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Στο παιχνίδι με την Σπαρτάκ Τρνάβα για τον προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ ο Πέρεθ πέτυχε το νικητήριο γκολ του "δικεφάλου", με τον πανηγυρισμό του να δείχνει πως γνώριζε ότι ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ένα χρόνο μετά το επανέλαβε με τη φανέλα της Ντεπορτίβο Λα Καρούνια απέναντι στην Εϊμπάρ, πριν πάρει τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην καριέρα του, στην Άρσεναλ. Μετά από πέντε χρόνια επιστρέφει στην αγαπημένη του Ντεπορτίβο, η οποία βρίσκεται στη Segunda B αι δίνει τη μάχη της για να ανέβει ξανά στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.