Eurovision 2024: Φαβορί για την πρώτη θέση η Ελβετία (pic)

Metrosport Team27 Απριλίου 2024

Σε περίπου δύο εβδομάδες θα γνωρίζουμε ποια χώρα θα νικήσει στη Eurovision 2024.

Στο μεταξύ, τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει σταθερά η Ελβετία, η οποία με το τραγούδι «The code» από τον ράπερ Nemo Μεττλερ (Νέμο Μέτλερ) έχει ξεχωρίσει ήδη, με τις στοιχηματικές εταιρείες του εξωτερικού να δίνουν χαμηλές αποδόσεις και στις προβλέψεις νίκης εμφανίζει μέχρι στιγμής το υψηλότερο ποσοστό πιθανοτήτων (25%) μεταξύ των 37 χωρών. 

Μάλιστα, οι πιθανότητες επικράτησης αυξήθηκαν κατά 5% μέσα σε περίπου τρεις βδομάδες. Χαμηλές αποδόσεις στα στοιχήματα- επίσης φαβορί δηλαδή- εμφανίζει και η συμμετοχή της Κροατίας με τον τραγουδοποιό Baby Lasagna (κατά κόσμο Μάρκο Πουρίσιτς) να ερμηνεύει το «RimTimTagi Dim».

Η τρίτη Ολλανδία και το «Europapa» του ράπερ Joost Klein (Γιόοστ Κλέιν) εκτόπισε την Ιταλία η οποία πέρασε τέταρτη στις πιθανότητες για κατάκτηση της πρώτης θέσης στο διαγωνισμό. H Angelina Mango, η οποία θα παρουσιάσειτο «Lanoia» απώλεσε 1% πιθανοτήτων από τις αρχές του μήνα για τη νίκη.

Η Ελλάδα με το «Zari» από τη Μαρίνα Σάττι με υψηλές αποδόσεις εξακολουθεί να έχει απόσταση από την πρώτη θέση του ESC (Eurovision Song Contest) και οι πιο πρόσφατες προβλέψεις την παρουσιάζουν να συγκεντρώνει μόλις 2% πιθανοτήτων νίκης, έναντι 3% που της έδιναν οι στοιχηματικές εταιρείες αρχές του μήνα. Παραμένει όμως στη δεκάδα. 

Η Κύπρος με το «Liar» από τη Σίλια Καψή «ανέβηκε» δύο θέσεις και πλέον εμφανίζεται στην 23η θέση (στο σύνολο των 37 συμμετοχών της τελικής διοργάνωσης), με πιθανότητες κατάκτησης του διαγωνισμού σε ποσοστό μικρότερο του 1%.

Όλες οι προβλέψεις


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.