Eurovision 2022: Τι γίνεται με την αποστολή της Ελλάδας και το φόρεμα της Αμάντας Γεωργιάδη

Metrosport Team02 Μαΐου 2022

Το μεσημέρι της Κυριακής (1/5), η Αμάντα Γεωργιάδη ανέβηκε στη σκηνή του Pala Olimpico, στο Τορίνο, που θα φιλοξενήσει τη Eurovision 2022 και έκανε την πρώτη πρόβα. Η νεαρή ερμηνεύτρια, η οποία θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρας μας, με το «Die Together», φορούσε μακρύ ασημί- λευκό φόρεμα και ήταν μόνη της στη σκηνή. Γύρω της, πεσμένες καρέκλες, σε μπλε φόντο.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» εξασφάλισε ένα βίντεο από την εμφάνιση της Αμάντας και αποκάλυψε το στήσιμο της σκηνής. Ωστόσο, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, η ελληνική αποστολή ζήτησε κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση της τραγουδίστριας. Συγκεκριμένα, ζήτησαν περισσότερα κοντινά πλάνα στα μάτια της, καθώς θα παίξουν μεγάλο ρόλο στο οπτικό αποτέλεσμα, αλλά και καλύτερη εναλλαγή των πλάνων, σύμφωνα με τον ρυθμό. Επιπλέον, έγινε αίτημα για διόρθωση του φωτισμού και των σκιών, πίσω από την Αμάντα.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός υπογράφει τη σκηνοθεσία της σκηνικής παρουσίας της ελληνικής συμμετοχής στη φετινή Eurovision, ενώ η Σήλια Κριθαριώτη επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Αμάντας. Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, το ρούχο ράφτηκε την τελευταία στιγμή για τις ανάγκες της πρόβας, καθώς το ύφασμα ήταν ειδική παραγγελία από την Ιταλία και οι αποστολές καθυστέρησαν, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Όλα όσα είπε η Αμάντα στη συνέντευξη Τύπου

Η Αμάντα, αμέσως μετά το τέλος της πρώτης πρόβας, μίλησε στους δημοσιογράφους: «Αισθάνομαι καλά. Όλα ήταν πολύ ωραία, οπότε είμαι χαρούμενη. Τη σημερινή μου εμφάνιση θα την περιέγραφα με τρεις λέξεις: μπλε, λευκή και με ενέργεια. Το τραγούδι δεν μιλάει για κάποιο συγκεκριμένο αγόρι, αλλά αναφέρεται περισσότερο για ένα συναίσθημα πιο γενικά. Ο σύντροφός μου με στηρίζει και του αρέσει το τραγούδι. Ήταν κάποια στιγμή μετά από έναν χωρισμό και έγραψα ένα άλμπουμ για μία σχέση από την αρχή που όλα είναι τέλεια μέχρι το τέλος που συνήθως όλα δεν είναι τέλεια και το "Die Together" είναι ένα τραγούδι για τη στιγμή του χωρισμού».

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.