Europa League: Τα τελευταία εισιτήρια ψάχνουν τους κατόχους τους

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2021

Η φάση των ομίλων του Europa League φτάνει στο τέλος της και αρκετά εισιτήρια για την επόμενη φάση της διοργάνωσης ψάχνουν τους κατόχους τους. Πέρα από τη συνέχεια στο EUL υπάρχει και η συνέχεια στο Conference League, καθώς από φέτος η τρίτη θέση του ομίλου δίνει την ευκαιρία στις ομάδες να συνεχίσουν στην Ευρώπη και τη νέα χρονιά.

Στον 2ο Όμιλο Ρεάλ Σοσιεδάδ και PSV Αϊντχόφεν διεκδικούν την πρόκριση, με τους Ολλανδούς να έχουν το πάνω χέρι καθώς προηγούνται στη βαθμολογία με δύο πόντους. Ο 3ος Όμιλος είναι «φωτιά» με τέσσερις ομάδες να έχουν πιθανότητες και να προκριθούν και να αποκλειστούν από τη συνέχεια. Οι Λέστερ, Σπαρτάκ Μόσχας, Νάπολι και Λέγκια Βαρσοβίας βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής η μία από την άλλη με την τελευταία αγωνιστική να κρίνει πολλά για τους τέσσερις συλλόγους.

Στον 6ο Όμιλο μπορεί ο Ερυθρός Αστέρας να βρίσκεται στην πρώτη θέση αλλά κινδυνεύει να βρεθεί στην 3η σε μια βραδιά. Μπράγκα και Μίντιλαντ βρίσκονται στο κυνήγι των Σέρβων και σε περίπτωση που νικήσουν και οι δύο ο Ερυθρός πηγαίνει στο Conference League.

Τέλος, η Γουέστ Χαμ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρωτιά στον 8ο ΌΜιλο. Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Γκενκ και Ραπίντ Βιέννης φιλοδοξούν να συνεχίσουν στην Ευρώπη, με τους Κροάτες να περιμένουν να μάθουν σε ποια διοργάνωση θα συνεχίσουν. Η Γκενκ υποδέχεται τη Ραπίντ και με νίκη δική της και ήττα της Ντιναμό πηγαίνει στη 2η θέση, ενώ αν επικρατήσουν οι Αυστριακοί πηγαίνουν εκείνη 3οι και οι Βέλγοι μένουν στην τελευταία θέση του ομίλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής:


1ος Όμιλος

Λιόν - Ρέιντζερς 19:45
Σπάρτα Πράγας - Μπρόντμπι 19:45

2ος όμιλος
Σοσιεδάδ - PSV Αϊντχόφεν 19:45
Στουρμ Γκρατζ - Μονακό 19:45

3ος όμιλος
Λέγκια Βαρσοβίας - Σπαρτάκ Μόσχας 19:45
Νάπολι - Λέστερ 19:45

4ος όμιλος
Φενέρμπαχτσε - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 19:45
Αντβέρπ - Ολυμπιακός 19:45

5ος όμιλος
Λάτσιο - Γαλατασαράι 22:00
Μαρσέιγ - Λοκομοτίβ Μόσχας 22:00

6ος όμιλος
Λουντογκόρετς - Μίτιλαντ 22:00
Μπράγκα-Ερυθρός - Αστέρας 22:00

7ος όμιλος
Σέλτικ - Μπέτις 22:00
Φερεντσβάρος - Λεβερκούζεν 22:00

8ος όμιλος
Γκενκ - Ραπίντ Βιέννης 22:00
Γουέστ Χαμ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 22:00

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.