Eurobasket 2022: Αυλαία στην πρώτη φάση – Με τον Κώστα Αντετοκούνμπο η Εθνική

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2022

Ολοκληρώνεται σήμερα (8/9) η πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ με τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής για τους ομίλους Γ’ και Δ’ και αφού χθες έγιναν οι αντίστοιχοι αγώνες των δύο πρώτων ομίλων και προέκυψαν έτσι τα πρώτα τέσσερα ζευγάρια των «16».

Σήμερα (18:00, live metrosport.gr, ΕΡΤ1) η Εθνική μας αντιμετωπίζει την Εσθονία σε ματς διαδικαστικού χαρακτήρα αφού έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον Γ’ όμιλο και γνωρίζει πια τον δρόμο της μέχρι την τετράδα. Από τον άλλον όμιλο θα προκύψει ο αντίπαλος της ελληνικής ομάδας στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι της. Φινλανδία, Τσεχία, Ισραήλ και Πολωνία θα παλέψουν για το τελευταίο εισιτήριο πρόκρισης. Η Σερβία δεν υπάρχει σενάριο που θα τη στείλει πάνω στην Εθνική μας, αφού και οι δύο θα πλασαριστούν πρώτες, ενώ η Ολλανδία έχει ήδη αποκλειστεί. Στους «8» η Εθνική μας, εφόσον αποφύγει την… γκέλα στους «16», θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γερμανία-Μαυροβούνιο.

Κόντρα στην Εσθονία η Εθνική μας θα έχει για πρώτη φορά διαθέσιμο τον Κώστα Αντετοκούνμπο που θα επιχειρήσει να βρει ρυθμό ενόψει των νοκ άουτ αγώνων. Στον αντίποδα είναι πολύ πιθανό να ξεκουραστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας…

15:00 Φινλανδία - Ολλανδία

15:15 Κροατία - Ουκρανία

18:00 Εσθονία - Ελλάδα

18:30 Τσεχία - Ισραήλ

22:00 Μεγάλη Βρετανία - Ιταλία

22:00 Σερβία - Πολωνία

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.