Euro 2020: Το έκανε και πριν τρία χρόνια ο Κέιν

Γιώργος Μάντζιος12 Ιουνίου 2021

Αφού έχουμε ποντάρει τις προηγούμενες ημέρες τα μακροχρόνια στοιχήματα για το Euro, πάμε στην δράση, πάμε στους αγώνες και στο τι ξεχώρισε η στήλη για το Σαββατοκύριακο.

Στο Ουαλία – Ελβετία εκτιμώ πως είναι χαμηλό το line για τα πλάγια άουτ, αφού οι δύο ομάδες παίζουν αμφότερες μόνο από τα πλάγια και η Ελβετία είχε 42 και 47 πλάγια άουτ στα 2 τελευταία της παιχνίδια. Περιμένω καλό ρυθμό στο παιχνίδι κι επιλέγω το over 37,5 πλάγια άουτ (1,87). Εδώ μου αρέσουν οι τιμές και για πιθανό σκόρερ τον Σεφέροβιτς (3,50) που έρχεται από εξαιρετικό πρωτάθλημα με την Μπενφίκα (22 γκολ) και θα είναι η «αιχμή του δόρατος» στην επίθεση των Ελβετών.

Στο Δανία – Φινλανδία μιλάμε για μια Σκανδιναβική μάχη. Περιμένω σκληρό παιχνίδι και από τη στιγμή που οι διαιτητές πήραν εντολή από την ΟΥΕΦΑ να μην αφήνουν ατιμώρητο το οποιοδήποτε μαρκάρισμα, περιμένω φάουλ και κάρτες. Τελικά κατέληξα στο πρώτο, με τον σχολαστικό Αγγλο ρέφερι Άντονι Τέιλορ να ευνοεί την επιλογή μου, που είναι το over 24,5 συνολικά φάουλ στο παιχνίδι (1,95).

Στο Βέλγιο – Ρωσία που διεξάγεται στην Αγία Πετρούπολη και μπροστά στο κοινό των Ρώσων, περιμένω από την ομάδα του Τσερτσέσοφ να βάλει δύσκολα στους Βέλγους. Οι Βέλγοι έχουν εκτός τον Βίτσελ και αμφίβολους τους Αζάρ και Ντε Μπρόινε, ενώ η άμυνα τους δείχνει γερασμένη. Οι Ρώσοι σκόραραν απέναντι στο Βέλγιο και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια για τα προκριματικά, εκτιμώ πως θα βρουν δίχτυα και απόψε, για αυτό κρατάω το G/G (1,95).

Από τα αυριανά παιχνίδια μου αρέσουν οι τιμές για σκόρερ του Κέιν (2,30) απέναντι στην Κροατία. Η Αγγλία παίζει μπροστά στο κοινό της, σε ένα γήπεδο που ο φορ της Τότεναμ έχει σκοράρει δεκάδες φορές, ενώ απέναντι στην Κροατία σκόραρε και στο τελευταίο παιχνίδι που την αντιμετώπισε, το 2018.

Τέλος, εξαιρετικά είναι οι τιμές στο να κερδίσουν πάνω από 3 κόρνερ οι Σκοπιανοί στο παιχνίδι τους με την Αυστρία. Όταν τα Σκόπια έχουν 5 κερδισμένα κόρνερ με την Σλοβενία και πιο πριν 5 κερδισμένα κόρνερ με την Γερμανία, το over 3,5 κόρνερ (2,15) απέναντι στην Αυστρία, δείχνει εφικτό να επιβεβαιωθεί.

Οι επιλογές μου:

ΟΥΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ OVER 37,5 ΠΛΑΓΙΑ ΑΟΥΤ (1,87)

ΟΥΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ ANY TIME ΣΕΦΕΡΟΒΤΙΣ (3,50)

ΔΑΝΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ OVER 24,5 ΦΑΟΥΛ (1,95)

ΒΕΛΓΙΟ – ΡΩΣΙΑ G/G (1,95)

ΑΓΓΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ ANY TIME ΚΕΪΝ (2,30)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.