Euro 2020: Σαν στο σπίτι της...

Νίκος Κουλιανός12 Ιουνίου 2021

Με τρία παιχνίδια την ημέρα ,μπαίνουμε για τα καλά σε φουλ ρυθμούς του Euro. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα μας απασχολήσουν όλα τα παιχνίδια. Κάποια παιχνίδια είναι μόνο για το live και όχι για pre game ποντάρισμα. 

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν το ερχόμενο τριήμερο!

- ΔΑΝΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Σκανδιναβικό ντέρμπι που γίνεται στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης. Συνεπώς η Δανία λογίζεται ξεκάθαρα ως γηπεδούχος, παρότι θα βρίσκονται στο γήπεδο και περίπου 3 χιλιάδες φίλοι της Φινλανδίας. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά ποιότητας αλλά και εμπειρίας στον θεσμό, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Δανία έχει κάνει και…πρωταθλήτρια Ευρώπης, όταν την είχαν φέρει από τις παραλίες το 1992!Παρατάυτα ο άσος στα δικά μου μάτια δεν είναι κελεπούρι. Πιο ζεστός είμαι για το καλοπληρωμένο over, καθώς ο Πούκι καραδοκεί…

- ΒΕΛΓΙΟ – ΡΩΣΙΑ: Τυπικά γηπεδούχος το Βέλγιο, καθώς στην πραγματικότητα η Ρωσία θα παίξει μπροστά στο κοινό της, καθώς το ματς γίνεται στην Αγία Πετρούπολη, στο «Κρεστόφσκι», όπου θα βρίσκονται περίπου 30 χιλιάδες κόσμος! Λογικό φαβορί το Βέλγιο στο 1.75, καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η πρωτη μας σκέψη εδώ είναι ο άσος, ωστόσο πιο ζεστά θα κρατήσουμε κι εδώ το over,καθώς η άμυνα των Βέλγων στα τελευταία παιχνίδια έδειξε ευάλωτη και προβληματική.

- ΑΓΓΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ: Το παιχνίδι γίνεται στο «Γουέμπλει»,όπως κι όλα τα παιχνίδια της Αγγλίας του ομίλου. Ο Σάουθγκέιτ είδε τον Μαγκουάιρ να δηλώνει παρών στις τελευταίες προπονήσεις και είναι πανέτοιμος στο ματς. Γενικότερα θεωρώ τα «λιοντάρια»ότι διαθέτουν εξαιρετικό ρόστερ, ικανό να φτάσει μέχρι τέλους, ωστόσο φοβάμαι παραδοσιακά, την ηττοπάθεια που τα διακρίνει, όπως και το ξεζούμισμα των περισσότερων διεθνών της, από την Premier League. Στο ματς με την έμπειρη Κροατία, θα νιώθει σαν στο σπίτι της και περιμένω, εύκολα ή δύσκολα να μας δώσει τον οριακά ανεκτό άσο.

- ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Οι «Οράνιε» είναι από τις ευνοημένες χώρες του τουρνουά, καθώς θα παίξει όλα τα παιχνίδια του ομίλου στην έδρα της και την «Αμστερνταμ Αρένα». Παραδοσιακά είναι μια Εθνική που ξεκινά με μεγάλες προσδοκίες αλλά κάπου στο τέλος τα χαλάει. Σε κάθε περίπτωση δεν έχει και την πιο ταλαντούχα φουρνιά της και η απουσία του Βαν Νταίκ πίσω την κάνει αρκετά ευάλωτη. Στον αντίποδα η Ουκρανία του Σεφτσένκο έχει δοντάκια και είναι ικανή να κάνει ζημιές σ όσους την υποτιμήσουν. Πρώτη μου σκέψη το αμφίσκορο που καλοπληρώνει, στην συνέχεια περιμένουμε ακόμα ένα γκολ για να περάσει ο combos.

- ΣΚΩΤΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ: Κομβικό ματς από κάθε άποψη. Πιθανότατα θα κρίνει και πολλά για την μάχη, έστω της τρίτης θέσης. Το παιχνίδι θα γίνει στη Γλασκώβη στο «Χαμπτεν Παρκ» και ουσιαστικά οι Σκωτςέζοι θα έχουν το πλεονέκτημα της έδρας. Θα ρισκάρω στον καλοπληρωμένο άσο, καθώς η εικόνα της Τσεχίας στα φιλικά ήταν κάτω του μετρίου. Στο 2.80 στον άσο, θεωρώ ότι έχει αξία. Με μεγαλύτερη ασφάλεια πάμε στο 1χ+under 3.5!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.