EURO 2020: Με την… ψυχή στο στόμα το εισιτήριο η Γερμανία 2-2 με τη «μαχητική» Ουγγαρία!

Metrosport Team24 Ιουνίου 2021

Τρόμαξε να περάσει στην επόμενη φάση του EURO 2020, αλλά τελικά τα κατάφερε. Η Γερμανία τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στην αξιόμαχη Ουγγαρία και με ισοπαλία 2-2 πήρε το εισιτήριο για τους 16 της διοργάνωσης!

Η Γερμανία ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι με στόχο το γκολ και απείλησε στο 4’ με τον Κίμιχ από πλάγια αριστερά, από δύσκολη γωνία, να επιχειρεί σουτ το οποίο εξουδετέρωσε ο Γκουλάτσι.

Παρά την πίεση των Γερμανών, η Ουγγαρία αιφνιδίασε βρίσκοντας χώρο στην κόντρα επίθεση στο 11’ και προηγήθηκε με 0-1 μετά από καταπληκτική μπαλιά του Ρόλαντ Σαλάι και εξίσου καταπληκτική κεφαλιά του Άνταμ Σάλαϊ!

Παρά το σοκ τα «Πάντσερ» έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση με μεγάλη διπλή στιγμή στο 21’ σε κεφαλιά του Χούμελς που τράνταξε το δοκάρι και τον Γκίντερ να πλασάρει πάνω στον Γκουλάτσι από πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο μέρος η Ουγγαρία απείλησε στο 61’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάλαϊ στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού!

Οι Γερμανοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 66’, όταν μετά από γέμισμα στην περιοχή και άστοχη έξοδο του Γκούλατσι, ο Χούμελς με κεφαλιά τροφοδότησε τον Χάβερτς που με νέα κοντινή πέτυχε το 1-1.

Απίστευτο μεν, αλλά οι Ούγγροι με τη σέντρα και μετά το 1-1, πήραν και πάλι το προβάδισμα στο 68’ εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τη γερμανική άμυνα που πελαγοδρομούσε, με τον Σάφερ να περνά από τους στόπερ και να εκμεταλλεύεται την άστοχη έξοδο του Νόιερ σκοράροντας για το 1-2 υπέρ της Ουγγαρίας!

Η Γερμανία παρά την ψυχρολουσία προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς και μετά από αρκετή πίεση που άσκησε κατάφερε να πετύχει το 2-2 στο 84’. Ο Βέρνερ σούταρε εντός περιοχής, μετά την κόντρα η μπάλα έφτασε στον Γκορέτσκα που με νέο σουτ σκόραρε στην εστία του Γκουλάτσι!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Γκίντερ (82’ Φόλαντ), Χούμελς, Ρίντιγκερ, Κίμιχ, Γκουντογκαν (58’ Γκορέτσκα), Κρος, Γκοζένς (82’ Μουζιάλα), Χάβερτς (67’ Βέρνερ), Σανέ, Γκνάμπρι (68’ Μίλερ)

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκουλάτσι, Νέγκο, Μπότκα, Ορμπάν, Ατίλα Σάλαϊ, Φιόλα (88’ Νίκολιτς), Κλέινχεσλερ (89’ Λόβρεντσιτς), Νάγκι, Σχάφερ, Ρόλαντ Σάλαϊ (75’ Σεν), Άνταμ Σάλαϊ (82’ Βάργκα)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.