Euro 2020: Δυο under κι ένα over

Θανάσης Κυλώνης12 Ιουνίου 2021

Η Ιταλία δικαίωσε την προσμονή των οπαδών της και όλων των ποδοσφαιρόφιλων για την έναρξη του EURO 2020 με την χθεσινή της εμφάνιση, κάνοντας σπουδαία εμφάνιση στο 3-0 επί της Τουρκίας. Ο Μαντσίνι έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα (αήττητη εδώ και 2,5 χρόνια!) χωρίς να έχει κανέναν σούπερ αστέρα στα χέρια του και δεν αποκλείεται να την δούμε να φτάνει μακριά στη διοργάνωση.

Από σήμερα ξεκινάνε τα 3 παιχνίδια κάθε μέρα, που θα είναι 5 από αύριο τα μεσάνυχτα, όταν θα ξεκινήσει και το Copa America. Κοινώς, θα χορτάσουμε μπάλα για έναν μήνα. Στις στήλες και στα βιντεάκια του Web TV τις δυο προηγούμενες εβδομάδες είδαμε όλους τους ομίλους και τα μακροχρόνια στοιχήματά τους, τώρα πλέον ήρθε η ώρα για τηλεθέαση και ποντάρισμα στους αγώνες. Οι πρεμιέρες για όλα τα φαβορί κρύβουν εκπλήξεις παραδοσιακά και μέχρι να ολοκληρωθεί η 1η αγωνιστική, απαγορεύονται τα… φορτώματα. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι περνάνε και οι 4 καλύτεροι 3οι από τους 6 ομίλους, οπότε οι γκέλες επιτρέπονται, ως έναν βαθμό.

Το ματς που ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα, Ουαλία-Ελβετία, διεξάγεται στο Μπακού και δείχνει ιδιαίτερα αμφίρροπο και κλειστό. Η Ουαλία του Μπέιλ είναι πολύ σφιχτή ομάδα, ορισμός του under και του no goal, η Ελβετία είναι πιο ντελικάτη, αλλά δεν είναι κάνα μεγαθήριο. Πρώτο σημείο το Χ, στο 3.00+ αξίζει το ρίσκο.

Στο Δανία-Φινλανδία, η ανωτερότητα των Δανών και ο παράγοντας έδρα (στην Κοπεγχάγη γίνεται) δικαιολογούν τον φαβοριτισμό τους, δεν είναι όμως για 1.45 ο άσος. Σφιχτή ομάδα και η Δανία, λίγα βάζει, ελάχιστα τρώει, στη Φινλανδία ένας… Πούκι δύσκολα θα φέρει την άνοιξη. Κρατάω το 1 & Under 3,5 στο 1.85.

Ούτε στο Βέλγιο-Ρωσία αξίζει ο άσος στο 1.70+, αφού το ματς γίνεται στην Αγία Πετρούπολη και οι Βέλγοι δεν θα έχουν τόσο εύκολο έργο μπροστά στο κοινό των Ρώσων, ειδικά με τον Ντε Μπρόινε απόντα και τον Αζάρ ανέτοιμο για 90’. Τα over και g/g πληρώνουν καλά, στο 2.00+ και 1.85+ αντίστοιχα, δεν μπλέκω με σημείο. Ας ελπίσουμε να έχει κέφια ο Λουκάκου και να ξεκινήσει με γκολ, καθώς τον έχουμε ποντάρει για πρώτο σκόρερ του τουρνουά.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΟΥΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ X

ΔΑΝΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 1 & Under 3,5

ΒΕΛΓΙΟ – ΡΩΣΙΑ Over & G/G

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.