«Έτσι θα πρέπει να κατέβει ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, αξέχαστη εμπειρία η κατάκτηση του Κυπέλλου το 2003»

Metrosport Team07 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος και αναφέρθηκε στη θητεία του στον ΠΑΟΚ, όπου συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2003, ενώ έκανε τη δική του πρόβλεψη για τον σημερινό ημιτελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

«Στα 34 μου σταμάτησα το ποδόσφαιρο. Είχα σπάσει το πόδι μου στα Τρίκαλα, ήρθε ο χαμός του πατέρα μου, ασχολήθηκα με τα χωράφια και μετά πήρα την απόφαση να κρεμάσω τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια. Είναι κάτι που μου αρέσει αυτό που κάνω. Είχα μια γνώση από πριν, άλλωστε στα χωράφια μεγάλωσα. Εκεί είσαι αφεντικό του εαυτού σου. Δεν μου έχει λείψει το ποδόσφαιρο. Τα παιδιά μου τα έχω στο ποδόσφαιρο και είναι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Να έχουν υγεία και θα τους βοηθήσω όσο μπορώ. Τώρα, έχουν έναν γυμναστή στην Καρδίτσα και θα δούμε τι μπορεί να γίνει στο μέλλον».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ το 2003:

«Ήταν μια τρομερή εμπειρία και ειδικά με τον τρόπο που φτάσαμε στον τελικό και καταφέραμε να το πάρουμε απέναντι στον Άρη μέσα στην Τούμπα. Θα ήταν μεγάλο πρόβλημα αν δεν είχαμε πάρει εκείνη τη χρονιά το τρόπαιο. Δεν σκεφτόμασταν καθόλου ότι μπορούσαμε να χάσουμε αυτό τον τίτλο και ειδικά μέσα στο σπίτι μας». 

Για τον σημερινό αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ:

«Ο μόνος στόχος που έχει απομείνει φέτος για τον ΠΑΟΚ είναι το Κύπελλο. Εκεί θα πρέπει όλοι να ρίξουν το βάρος και να καταφέρουν να υπερκεράσουν το εμπόδιο της ΑΕΚ, να πάνε στον τελικό και να διεκδικήσουν τον τίτλο. Σαν δίχως αύριο πρέπει να δει ο ΠΑΟΚ το σημερινό παιχνίδι με την Ένωση. Ο ΠΑΟΚ έχει προβλήματα αμυντικά, πιστεύω θα συσπειρωθεί, θα έχει τις γραμμές κοντά γιατί εκεί είναι όλο το πρόβλημά του. Θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει για να μην δεχτεί γκολ, καθώς ακολουθεί και ο επαναληπτικός στην Τούμπα. Εγώ θα έβαζα τον Βιεϊρίνια αριστερά στην άμυνα και να μην ξεχνάμε ότι με τον Αντρέ σ΄ αυτή θέση η ομάδα πήρε το Πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.