Έτσι σκέφτεται να παρατάξει την ΑΕΚ ο Χιμένεθ στο «Βικελίδης»

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2021

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Η «Ένωση», με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο, εμφανίζεται εμφανώς βελτιωμένη, γι'αυτό και το σημερινό παιχνίδι με τον πάντα επικίνδυνο Άρη, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την επιστροφή στις «υψηλές πτήσεις», μένοντας ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.

Στην ΑΕΚ, δεν υπολογίζουν τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις, τον Μάριο Μιτάι ο οποίος έχει υποστεί θλάση, αλλά και τον Ινσούα ο οποίος είναι τιμωρημένος, ύστερα από την κόκκινη που δέχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική εναντίον της Λαμίας.

Αν μπορούσαμε να προβλέψουμε την ενδεκάδα του Ανδαλουσιανού τενχικού, τότε θα επιλέγαμε τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, τους Μπακάκη, Νεντελτσεάρου, Σβάρνα και Λόπες ως τετράδα στην άμυνα, τους Σιμόες, Κρίστιτσιτς και Σάκχοφ στο κέντρο, με τριάδα μπροστά τους Μάνταλο αριστερά, Λιβάι Γκαρσία δεξιά και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ μόνο στην κορυφή.

Ερωτηθείς για το ντέρμπι με τον Άρη, ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε πως: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς, ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να δείξουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να μπούμε και να δείξουμε ότι θέλουμε να βρισκόμαστε ψηλά», ενώ επίσης τόνισε:  «Είναι άλλη μια πιθανότητα που έχουμε για να μπορέσουμε να επανέλθουμε στις υψηλότερες θέσεις. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Είναι ξεκάθαρο πως αν πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και έρθει ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός αλλά το πρωτάθλημα συνεχίζεται. Πρέπει να έχουμε φιλοδοξίες και να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.