Ετσι κέρδισε τους παίκτες πριν το ματς ο Γκαρσία

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2020

Για να πετύχει ένας προπονητής σε μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, το βασικότερο είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών. Και ο Πάμπλο Γκαρσία φρόντισε να δείξει με το καλημέρα ότι γνωρίζει καλά το μυστικό. 

Επί τρεις μέρες, από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή, ο 43χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ φρόντισε να κάνει διαδοχικά τετ-α-τετ με τους ποδοσφαιριστές για να έρθει πιο κοντά και να αποκτήσει προσωπική σχέση με τον καθένα.

 Σε όσους είχε αποφασίσει να αγωνιστούν εξηγούσε λεπτομέρειες του ρόλου τους, ενώ σε άλλους που έμειναν εκτός το γιατί έπρεπε να μην συμπεριληφθούν στο πλάνο του (ο Αουγκούστο που προερχόταν από τραυματισμό και ήταν επικίνδυνο να κάνει δεύτερο σερί ματς) ή να παίξουν για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (π.χ. Ροντρίγκο).

Επίσης, άρχισε από την πρώτη στιγμή να ασχολείται με τις ιδιαιτερότητες κάθε παίκτη. Την ικανότητα του Νινούα στις στημένες φάσεις και την ψυχολογική ανάγκη του Τσόλακ να εκτελέσει το πέναλτι για να σπάσει το ρόδι.

Και χθες στην Μεσημβρία έκανε συζητήσεις με τους παίκτες και είναι χαρχαρακτηριστικό ότι χθες συμπλήρωσε σχεδόν οκτάωρο στη Μεσημβρία. Πήγε περίπου στις 9 το πρωί και έφυγε στις 5 το απόγευμα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.