ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Έτσι έπεσε στα χέρια της αστυνομίας ο 23χρονος που έριξε κροτίδα

Metrosport Team20 Φεβρουαρίου 2024

H Ελληνική Αστυνομία γνωστοποίησε το πως κατάφερε να περάσει χειροπέδες στον 23χρονο, ο οποίος έριξε κροτίδα κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, την περασμένη Κυριακή, στο γήπεδο της Τούμπας.

Όπως έγινε γνωστό από την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη μετά της αξιοποίηση στοιχείων που προέκυψαν μέσω βίντεο από το κλειστό κύκλωμα επιτήρησης του γηπέδου. Μάλιστα, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: «Η ενδελεχής έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και η αξιοποίηση των στοιχείων που προέκυψαν από το βιντεοληπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα επιτήρησης του γηπέδου, οδήγησε στην ταυτοποίηση και σύλληψη ατόμου, που προέβη σε πυροδότηση δύο κροτίδων και ρίψη μίας εξ αυτών εντός του αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα την 18-02-2024.

Πρόκειται για 23χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί φωτοβολίδων και της αθλητικής νομοθεσίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.