Έτοιμη για αντίδραση η Μπάγερν Μονάχου

Metrosport Team16 Φεβρουαρίου 2022

Το Champions League επέστρεψε στην αγωνιστική δράση από χθες και επισκιάζει το σημερινό, αρκετά γεμάτο όμως, πρόγραμμα για το οποίο θα βρείτε σειρά επιλογών στο Betshow.com.

Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει την Σαλσμπουργκ στην Αυστρία και μετά την ήττα της από τη Μπόχουμ, είναι έτοιμη για αντίδραση. Το έχει κάνει άλλωστε και σ’ αντίστοιχες στιγμές που στη Γερμανία είχε αρνητικά αποτελέσματα. Οι Αυστριακοί είναι άκρως ανεβασμένοι και αρκετά ποιοτικοί και αναμένεται ενδιαφέρον παιχνίδι με γκολ.

Ο Θανάσης Κυλώνης περιμένει νίκη των Βαυαρών αλλά με γκολ και από τις δύο πλευρές στο σημερινό Betshow.com, παιχνίδι για το οποίο (αλλά και για το Ίντερ-Λίβερπουλ) αναλύουν και δίνουν τα προγνωστικά τους στο Betshow.com Γιώργος Μάντζιος και Παναγιώτης Σωτηρόπουλος.

Ο Καρτάκιας κάνει focus στο σημερινό πρόγραμμα ρίχνοντας τα δίχτυα του στα παιχνίδια σε Ιταλία και Ελλάδα κυρίως, αλλά δίχως να αφήνει εκτός των «αστέρια» του CHL στο Betshow.com και ο Γιώργος Πετρίδης επανέρχεται με επιλογές από το πιο «γεμάτο» μπασκετικό κουπόνι, ιδίως στην Ιβηρική για τους λάτρεις της πορτοκαλί μπάλας του Betshow.com.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ BETSHOW.COM ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.