Ετοιμάζεται να.... σκοράρει ο ΠΑΟΚ

Γιώργος Ζαΐρης21 Ιουνίου 2021

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ έχει ήδη αρχίσει και ο Λουτσέσκου στις 29 Ιουνίου περιμένει τους παίκτες του για την πρώτη προπόνηση. 

Δεν αποκλείεται εκείνη τη μέρα πέρα του Τέιλορ, ο Ρουμάνος τεχνικός να δει και άλλο νέο πρόσωπο, δηλαδή σε ένα ακόμη μεταγραφικό απόκτημα. Οπως έχει σημειώσει τις τελευταίες μέρες η «Μ» μέσα από το καθημερινό ρεπορτάζ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει το αργότερο στις 12 Ιουλίου να έχει στην πρώτη προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους δυο παίκτες που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. 

Και η άμεση προτεραιότητα είναι ο φορ. Μπορεί (όπως αποκάλυψε ο ίδιος και υπάρχει σχετικό ρεπορτάζ στη σελίδα 4) ο Γιώργος Κούτσιας να είναι στην πρώτη προπόνηση αλλά η απόκτηση φορ είναι προτεραιότητα και αυτό το... πρότζεκτ «δουλεύει» ο ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ψηλά στη λίστα είναι δυο ονόματα και δεν αποκλείεται σύντομα (και δεν αναφερόματε στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου) ο ΠΑΟΚ να... σκοράρει. Παράλληλα, όπως αναφέρθηκε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, ο ΠΑΟΚ έχει ψηλά στη λίστα του τον Ντεϊόλα και έχει ως σύμμαχο στην προσπάθεια απόκτησής του τον Μίνο Ραϊόλα.

Πέφτουν οι υπογραφές

Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει και το τυπικό μέρος της συμφωνίας της με τον Ελ Καντουρί. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο διάρκειας 2+1 έτη με ετήσιες αποδοχές τις 700.000 ευρώ. Αν στο δεύτερο έτος συμπληρώσει το 50% των συμμετοχών στους αγώνες της ομάδας, θα ανανεωθεί αυτόματα και το τρίτο έτος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.