Εθνική: Το τεχνικό τιμ δίνει την αμοιβή του για την ανάπτυξη του μπάσκετ

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2021

Το μισθό του προσφέρει το τεχνικό τιμ της Εθνικής ομάδας μπάσκετ για την ανάπτυξη του αθλήματος. 

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο Σάββας Καμπερίδης, ο Ισίδωρος Κουτσός και ο Κώστας Παπαδόπουλος αποφάσισαν να δώσουν το μισθό τους στο ταμείο ενίσχυσης των προγραμμάτων ανάπτυξης του μπάσκετ. 

Ο προπονητής της γαλανόλευκης υποστήριξε ότι: «Στη διάρκεια των συζητήσεων που έγιναν με τους διοικούντες την Ομοσπονδία μάθαμε γι’ αυτή την πρωτοβουλία και θεωρήσαμε σωστό μαζί με τους συνεργάτες μου να συμμετάσχουμε. 

Είναι φανερό ότι βρισκόμαστε στην αρχή ενός συνολικού πλάνου ανάπτυξης του ελληνικού μπάσκετ και κρίναμε ότι ως άνθρωποι που ζούμε σε αυτό τον χώρο και ακόμα περισσότερο ως προπονητές της Εθνικής Ελλάδας, έπρεπε να το στηρίξουμε έμπρακτα».

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος των Εθνικών Oμάδων στο Δ.Σ. της ΕΟΚ, Δήμος Ντικούδης, τόνισε ότι: «Είναι αυτονόητες και θερμές οι ευχαριστίες προς τα μέλη του προπονητικού επιτελείου γι’ αυτή τους την ενέργεια.

 Έχει ιδιαίτερη η σημασία ότι αυτοί δίνουν πρώτοι το παράδειγμα, αλλά και το έναυσμα προς την κατεύθυνση της ενωμένης πορείας και καθολικής στήριξης του σχεδίου ανάπτυξης του ελληνικού μπάσκετ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.