Εθνική πόλο Γυναικών: Με μόλις 12 παίκτριες στα προκριματικά του World League

Metrosport Team15 Μαρτίου 2022

Η Εθνική πόλο Γυναικών ταξίδεψε στην Ολλανδία για τα προκριματικά του World League, με απουσίες  και με μόλις 12 παίκτριες στην αποστολή της για την σημερινή (15/3) αναμέτρηση με την Ολλανδία στο Ρότερνταμ, για το δεύτερο αγώνα.

Η προπονήτρια της Εθνικής μας ομάδας, Αλεξία Καμμένου, θα στερηθεί τις υπηρεσίες τις Ιωάννα Σταματοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Έλενα Ξενάκη, Αλκηστη Μπενέκου, Ελένη Σωτηρέλη, ενώ απρόοπτο προέκυψε και με το συνεργάτη της ομοσπονδιακής τεχνικού, Τάσος Πιρπιρής, οποίος δεν θα ακολουθήσει την ομάδα.

Επίσης, η Εθνική πόλο Γυναικών θα παραταχθεί με μόνο μια τερματοφύλακα την Μαρίνα Κοτσιώνη και Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι νεαρές Χριστίνα Σιούτη και Φωτεινή Τριχά.

Αναλυτικά η αποστολή: Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Χριστίνα Σιούτη, Φωτεινή Τριχά, Μαρίνα Κοτσιώνη, Μαρία Πάτρα, Ιωάννα Χυδηριώτη, Καρολίνα Ιωάννου, Ειρήνη Νίνου, Τίνα Κοντογιάννη.

Τέλος, τη θέση βοηθού θα αναλάβει ο ο προπονητής της εθνικής κορασίδων, Γιώργος Τσόκας, ενώ στην Ολλανδία θα μεταβούν ο φυσιοθεραπευτής Σταμάτης Φώτογλου και το μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕ και έφορος των εθνικών ομάδων, Εύη Μωραϊτίδου, ως αρχηγός αποστολής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.