Εθνική μπάσκετ: Σοκ με Πρίντεζη, κρούσμα κορωνοϊού και... νίκη!

Metrosport Team18 Ιουνίου 2021

Παρότι εμφανίστηκε με πολλές απουσίες (Γ.Αντετοκούνμπο, Καλάθης, Σπανούλης, Πρίντεζης) η Εθνική μπήκε με νίκη στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά και στο τουρνουά «Ακρόπολις». Νίκησε το αξιόμαχο Μεξικό με 101-98.

Αμέσως μετά το παιχνίδι ο Ρικ Πιτίνο έκανε γνωστή μία δυσάρεστη είδηση, αφού το πρόβλημα τραυματισμού του Γιώργου Πρίντεζη είναι τόσο σοβαρό που να τον θέσει νοκ άουτ για το Προολυμπιακό τουρνουά!

Παράλληλα προέκυψε μία ακόμη κακή είδηση με την ΕΟΚ να ανακοινώνει κρούσμα κορωνοϊού στην Εθνική μας: «Θετικό κρούσμα κορονοϊου βρέθηκε σε μέλος της Εθνικής Ανδρών στους τακτικά επαναλαμβανόμενα μοριακούς ελέγχους στους οποίους υποβάλλονται όλοι όσοι ανήκουν στην αποστολή. Ήδη το συγκεκριμένο μέλος έχει απομονωθεί και ακολουθούνται τα προβλεπόμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο».

Ως προς το παιχνίδι με το Μεξικό, η Εθνική αντιμετώπισε δυσκολίες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πριν φτάσει στην επικράτηση. Αύριο (19/6, 20:00) η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει το Πουέρτο Ρίκο και την Κυριακή (20/6, 20:00) θα κοντραριστεί με τη Σερβία.

Στο ντεμπούτο του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο της, η «επίσημη αγαπημένη» είχε διαρκώς το προβάδισμα, ξέφυγε προς το τέλος με διψήφια διαφορά αλλά χαλάρωσε και οι Μεξικανοί μείωσαν σε 98-96 στα 16''. Ο κορυφαίος της Εθνικής μας Κώστας Σλούκας (είχε 23 πόντους) με τέσσερις πόντους «κλείδωσε» την ελληνική νίκη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.