Εθνική μπάσκετ ανδρών: Οι 16 που συνεχίζουν πριν το τουρνουά Ακρόπολις

Metrosport Team16 Αυγούστου 2022

Με 16 παίκτες θα συνεχιστεί η προετοιμασία της εθνικής ομάδας μπάσκετ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και για το EuroBasket 2022, καθώς ο Δημήτρης Ιτούδης έκοψε ακόμη δύο παίκτες και πιο συγκεκριμένα τους Γιάννη Κουζέλογλου και Δημήτρη Μωραΐτη.

Το Ακρόπολις (17-19/8) θα είναι η πρόβα τζενεράλε για τα επίσημα παιχνίδια στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (Σερβία εκτός έδρας στις 25/8 και Βέλγιο εντός έδρας στις 28/8), πριν από το ταξίδι στο Μιλάνο για το Eurobasket 2022.

Το πρώτο ματς της Εθνικής είναι προγραμματισμένο για αύριο Τετάρτη (21.00, ΕΡΤ-1) με την Πολωνία, ενώ στις 18.00 (ERT Sports 1) η Τουρκία θα αντιμετωπίσει την Γεωργία.

Αυτοί που συνεχίζουν είναι οι: Καλάθης, Παπανικολάου, Σλούκας, Γιάννης, Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο, Παπαγιάννης, Παπαπέτρου, Λαρεντζάκης, Αγραβάνης, Κασελάκης, Μποχωρίδης, Ντόρσεϊ, Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γόντικας. Τρεις θα πρέπει να κοπούν στις 30 Αυγούστου, ώστε στις 31 η Εθνική να ταξιδέψει στο Μιλάνο για την φάση των ομίλων του EuroBasket.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.