Εθνική Ελπίδων: Νίκησε την Λευκορωσία και πάτησε κορυφή

Metrosport Team12 Νοεμβρίου 2021

Η Εθνική Ελπίδων έκανε το χρέος της και επικράτησε με 2-0 της Λευκορωσίας, πετυχαίνοντας ένα τέρμα και κάθε ημίχρονο, και είναι πλέον στην πρώτη θέση του ομίλου, με δύο παιχνίδια περισσότερα από τη δεύτερη και μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, Πορτογαλία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Σίμος, είδε την ομάδα του ν ανοίγει νωρίς το σκορ του αγώνα (16'), μετά από ωραία συνεργασία των παικτών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Ο Ιωαννίδης πάσαρε εξαιρετικά στον Σουρλή και εκείνος έγραψε το 1-0.

Στο 53λεπτό ο Ιωαννίδης πιστώθηκε και τη δεύτερη ασίστ, μετά από πάσα στον Μπότο, με τον τελευταίο να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Η Εθνική βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με 11 βαθμούς και πέντε αγώνες, ενώ στη δεύτερη θέση είναι η Πορτογαλία με 9 και δύο παιχνίδια λιγότερα. Τέλος, η ομάδα που θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου, προκρίνεται αυτόματα στην τελική φάση, ενώ οι 8 δεύτεροι θα παίξουν για τέσσερα εισιτήρια σε διπλούς αγώνες μπαράζ.

Η σύνθεση της Εθνικής Ελπίδων:

Ελλάδα (Γιώργος Σίμος): Τζολάκης, Λύρατζης (84’ Θυμιάνης), Μιχαηλίδης, Διαμαντης, Ζαγαρίτης, Χριστόπουλος, Τσιγγάρας, Σουρλής (73’ Σαρδέλης), Κανελλόπουλος, Μπότος, Ιωαννίδης (55’ Τερεζίου).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.