Εθνική Ελλάδος: Οι βασικές σκέψεις και οι «κενές» θέσεις στο πλάνο Πογέτ

Metrosport Team24 Μαρτίου 2023

Η Εθνική Ελλάδος ξεκινάει τις αναμετρήσεις της με φόντο την τελική φάση του Euro 2024 με το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ να δίνει το πρώτο της παιχνίδι με αντίπαλο το Γιβραλτάρ (21:45, Metrosport.gr, Alpha TV, Novasports Prime), ενώ από χθες (23/3) βρίσκεται στον Φάρο της Πορτογαλίας όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση πραγματοποιώντας την τελευταία της προπόνηση στο «Αλγκάβρε».

Ο έμπειρος τεχνικός έχει σίγουρες θέσεις στο πλάνο του για την πρεμιέρα της Εθνικής στα προκριματικά του EURO 2024, με τον Βλαχοδήμο να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, τον Τσιμίκα με τον Ρότα στα δύο άκρα της άμυνας και τους Μαυροπάνο - Χατζηδιάκο στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν ο Σιώπης με έναν εκ των Μάνταλο ή τον Μπακασέτα έπειτα και από τον τραυματισμό του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή αν ο Μάνταλος παίξει μαζί με τον Σιώπη, ο Μπακασέτας θα πάει στη θέση «10» με τους Φορτούνη και έναν εκ των Μασούρα ή Κωνσταντέλια στα άκρα της επίθεσης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης φαίνεται πως ο Παυλίδης έχει προβάδισμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.