Στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι της Εθνικής με τη Δανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης.
Ο Έλληνας επιθετικός δέχθηκε κλωτσιά στη φάση που ζήτησε πέναλτι η γαλανόλευκη στο χθεσινό (09/10) παιχνίδι αλλά σήμερα πήρε μέρος κανονικά στο πρόγραμμα και αναμένεται να είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Οι διεθνείς γυμνάστηκαν το πρωί στο αθλητικό κέντρο Garscube στη Γλασκώβη. Θα γευματίσουν στο ξενοδοχείο και στις 20:00 ώρα Ελλάδας η αποστολή θα αναχωρήσει για Κοπεγχάγη. Όσοι έπαιξαν χθες έκαναν αποθεραπεία ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν συν τις αλλαγές προπονήθηκαν κανονικά.
Τα σενάρια πρόκρισης
Η πρώτη θέση μοιάζει πλέον με… απατηλό όνειρο, αφού για να έρθει θα χρειαστεί η Ελλάδα να κάνει το 3/3 με Δανία (εκτός), Σκωτία (εντός) και Λευκορωσία (εκτός) και ταυτόχρονα να έρθει ισόπαλο το Σκωτία-Δανία στις 18 Νοεμβρίου. Αν εκεί υπάρξει νικητής, μόνο δεύτερη μπορεί να τερματίσει η Ελλάδα, εφόσον κάνει το 3/3.
Επίσης, μπορεί να είναι δεύτερη και με ισοπαλία στην Κοπεγχάγη, εφόσον κάνει 2/2 το Νοέμβριο, η Σκωτία (που λογικά θα νικήσει την Κυριακή τη Λευκορωσία) χάσει από τη Δανία και η Ελλάδα νικήσει τους Σκωτσέζους και υπερκαλύψει τη συνολική διαφορά τερμάτων. Σημειώνεται πως σε περίπτωση ισοβαθμίας, που σε αυτή την περίπτωση θα είναι στους 10 βαθμούς, θα μετρήσει η συνολική διαφορά τερμάτων. Αυτή τη στιγμή η Σκωτία είναι στο 5-1 (+4) και η Ελλάδα στο 6-7 (-1).
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube