«Έσβησε» ο τίτλος για Λίβερπουλ - Ανατροπή με Φερνάντες η Γιουνάιτεντ

Metrosport Team25 Απριλίου 2024

Ήττα μαχαιριά υπέστη η Λίβερπουλ με 2-0 από την Έβερτον και χάνει τις ελπίδες της για κατάκτηση του τίτλου στην Premier League. 

Οι «κόκκινοι» δεν κατάφεραν να βρουν αντίδραση και να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Έβερτον και αποχαιρέτησαν τον τίτλο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 27ο λεπτό με τον Μπράντγουέιτ και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 58' με τον Κάλβερτ Λιούιν. 

Συναρπαστικό και γεμάτο γκολ ήταν το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σέφιλντ, το οποίο έληξε με 4-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπογκλ στο 35' αλλά οι «κόκκινοι» διάβολοι βρήκαν απάντηση επτά λεπτά αργότερα με τον Μαγκουάιρ. Η Σέφιλντ έκανε το 2-1 με τον Μπρέρετον στο 50' αλλά στο 62΄ο Φερνάντες ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 81ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στη Γιουνάιτεντ. Ο Χέιλουντ διαμόρφωσε το τελικό 4-2 στο 85'.

Η Μπόρνμουθ έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό από την έδρα της Γουλβς χάρη στο τέρμα του Σεμένιο στο 37ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες αφού στο 79' αποβλήθηκε ο Κέρκεζ. Η Κρίσταλ Πάλας επιβλήθηκε με 2-0 της Νιούκαστλ χάρη σε δύο τέρματα του Ματετά. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.