Έσταξε... μέλι ο προπονητής της Ισλανδίας για Ινγκασον: «Είναι υπέροχο που τον έχουμε ξανά μαζί μας»

Metrosport Team06 Ιουνίου 2023

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισλανδίας, Άγκε Χαρέιντε  έσταξε... μέλι για τον Ίνγκι Ίνγκασον, με αφορμή την επιστροφή του αρχηγού του ΠΑΟΚ στην ομάδα: «Είναι υπέροχο που τον έχουμε ξανά μαζί μας».

Ο προπονητής της Εθνικής Ισλανδίας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του Ίνγκασον, καθώς ο 29χρονος στόπερ είχε λείψει από τις δύο πρώτες αναμετρήσεις της ισλανδικής ομάδας στα προκριματικά με τη Βοσνία και το Λιχτενστάιν τον περασμένο Μάρτιο λόγω τραυματισμού.

«Είναι υπέροχο που τον έχω πίσω στην ομάδα. Έχω παρακολουθήσει από κοντά τον Ίνγκι, είναι ένας εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός. Με έχει εντυπωσιάσει πολύ, οι αμυντικοί μας θα δοκιμαστούν αρκετά γιατί θα παλέψουμε για τη νίκη απέναντι στη Σλοβακία», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ίνγκι Ίγκανσον κλήθηκε απο τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ισλανδίας, Άγκε Χαρέιντε για τα εντός έδρας παιχνίδια με Σλοβακία (17/6) και Πορτογαλία (20/6) και λόγω των διεθνών υποχρεώσεων, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα είναι δικαιολογημένα απών απο τις πρώτες προπονήσεις των «ασπρόμαυρων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.