ESPN: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε στο στόχαστρο τον Εμπαπέ»

Metrosport Team21 Αυγούστου 2021

Επιμέλεια: Κωστής Παναγιώτου

Η αποχώρηση του Κίλιαν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει πρώτη είδηση στα ΜΜΕ του εξωτερικού. Το ESPN ήρθε να προσθέσει ακόμα μια ομάδα που ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον Γάλλο σταρ. 

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βάλει στο στόχαστρο τον Εμπαπέ. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σχεδιάζει να φέρει ένα μεγάλο όνομα το επόμενο καλοκαίρι και όσο ο 22χρονος δεν ανανεώνει με την ομάδα του Παρισιού, οι πιθανότητες να κινηθούν οι "κόκκινοι διάβολοι" για την απόκτησή του είναι πολλές.

Ο αγγλικός σύλλογος σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο έχει θέσει άλλες προτεραιότητες ώστε να ολοκληρώσει το ρόστερ του. Η θέση του δεξί μπακ και του μέσου είναι αυτές που επείγουν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η μη ανανέωση του Έντινσον Καβάνι, οποίος το καλοκαίρι του 2022 θα μείνει ελεύθερος, οδηγεί την ομάδα του Μάντσεστερ στην μεταγραφή ενός επιθετικού, με τα ονόματα των Έρλινγκ Χάλαντ, Χάρι Κέιν και Λαουτάρο Μαρτίνεζ να βρίσκονται στη μεταγραφική της λίστα.

Επίσης το "ESPN", συνδέει την μετακίνηση του Βαράν στη Γιουνάιτεντ, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να θέλει να να γεμίσει τα ταμεία της ώστε να κινηθεί το φετινό καλοκαίρι για τον Κίλιαν Εμπαπέ. Παρόλο που ο Γάλλος επιθετικός ενημέρωσε πως θα μείνει και αυτό το καλοκαίρι στο Παρίσι, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την αποχώρησή του, μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.