Εσπασε όλα τα ρεκόρ η Αναγέννηση Επανομής

Metrosport Team21 Μαΐου 2020

Πανάξια η Αναγέννηση Επανομής πήρε το εισιτήριο της ανόδου στην Α1 της ΕΠΣΜ καθώς στα 21 παιχνίδια που πρόλαβε να παίξει είχε 19 νίκες, δύο ισοπαλίες και καμία ήττα. Συγκέντρωσε 59 βαθμούς έναντι 49 του δεύτερου Αετού Βασιλικών και με τέρματα 65-4 που είναι και η καλύτερη επίθεση και άμυνα του ομίλου. Η Αναγέννηση σε 11 παιχνίδια είχε δέκα νίκες και μια ισοπαλία και με τέρματα 43-1 ενώ εκτός έδρας είχε εννέα νίκες και μια ισοπαλία και τέρματα 22-3. 

Ο προπονητής του συγκροτήματος της Επανομής Γιάννης Μπαλασάς τόνισε: «Η χρονιά κύλησε ιδανικά από την αρχή της προετοιμασίας. Η ομάδα δεν είχε καμία ήττα παρά μόνο δύο ισοπαλίες και έσπασε κάθε ρεκόρ σε άμυνα και επίθεση. Αυτό οφείλεται στην προσπάθεια όλων. Τόσο η διοίκηση όσο και οι παίκτες δούλεψαν όσο το δυνατόν πιο επαγγελματικά γίνεται και κατάφερε να βγει αυτό και στο γήπεδο. Επειδή είχαν μείνει επτά μόνο αγωνιστικές μέχρι το φινάλε του Πρωταθλήματος, μας αφήνει μια πικρία ότι τελείωσε πρόωρα και δεν προλάβαμε να πανηγυρίσουμε την επιτυχία μας στο γήπεδο. Θέλαμε να κάναμε μια φιέστα με τους φιλάθλους, να είμαστε όλοι μαζί αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο πάνω σε αυτό, καθώς αυτό που προέχει η υγεία. Δεν ήμασταν όμως μόνο εμείς, αλλά και άλλες ομάδες και σε επαγγελματικό επίπεδο που το στερήθηκαν.

Για τη νέα χρονιά ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο ότι θα ανανεωθεί η συνεργασία. Θα βάλουμε ως στόχο η ομάδα να έχει μια πορεία πρωταγωνιστική. Θέλουμε να είμαστε στις δυνατές ομάδες της Α1.

Αυτό που θέλουμε είναι να κρατήσουμε το 90% του ρόστερ και να κάνουμε τέσσερις πέντε προσθήκες από τις οποίες οι δύο θα ανεβάσουν ένα επίπεδο την ομάδα και άλλες τρεις που θα είναι στο ίδιο επίπεδο του ήδη υπάρχοντος ρόστερ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.