Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στις σουίτες της Εσπανιόλ στο χθεσινό παιχνίδι (5/10), κόντρα στην Μπέτις για την 8η αγωνιστική της La Liga. Στους εμπλεκόμενους αυτής της «διαμάχης» ήταν και ο πρώην πρόεδρος των γηπεδούχων.
Αρκετοί βρέθηκαν να εμπλέκονται σε συμπλοκές αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στο χώρο του «επεισοδίου». Μάλιστα, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ανάμεσα σε αυτούς που συμμετείχαν στο... άγριο ξύλο ήταν και ο Ζοάν Κολέτ, που είχε διατελέσει πρόεδρος της Εσπανιόλ από το 2012 μέχρι το 2016.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, κάποιοι φιλοξενούμενοι οπαδοί σε σουίτα ήταν προκλητικοί στους πανηγυρισμούς τους για τη νίκη της Μπέτις, με αποτέλεσμα να υπάρξει αντίδραση από… γειτονικές σουίτες και να αρχίσουν οι γροθιές.
Esto ha pasado en uno de los palcos del RCDE Stadium entre aficionados de Real Betis y Espanyol, con el expresidente Joan Collet entre ellos.
— Offsider (@Offsider_ES) October 5, 2025
🎥 @LTV_21 pic.twitter.com/U6K9Kx0Q47
Για την ιστορία, η Μπέτις κέρδισε μέσα στην έδρα της Εσπανιόλ, με τον Πάου Λόπεθ MVP του παιχνιδιού καθώς απέκρουσε πέναλτι στο 103’ με αποτέλεσμα να διασφαλίσει τη νίκη των Σεβιγιάνων.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube