Ερντογάν: «Αποδέχεστε Έλληνες αυτό που θα σας συμβεί;»

Metrosport Team30 Αυγούστου 2020

Σε νέες εμπρηστικές και ακραίες δηλώσεις προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας.
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προέβη σε νέες προκλητικές και ακραίες δηλώσεις εις βάρος της Ελλάδας. Αυτή τη φορά απευθύνθηκε… στον ελληνικό λαό ρωτώντας τον στο παραλήρημα του αν αποδέχεται αυτό που θα του συμβεί εξαιτίας των ανίκανων και φιλόδοξων ηγετών του!
Μιλώντας σε τελετή απονομής διπλωμάτων σε πτυχιούχους στρατιωτικής σχολής, ο Ερντογάν απείλησε λέγοντας σύμφωνα με τη Hurriyet: «Αποδέχονται οι Έλληνες αυτό που θα τους συμβεί λόγω των φιλόδοξων και ανίκανων ηγετών τους;
», πράττοντας το ίδιο και στον γαλλικό λαό: «Γνωρίζει ο Γάλλος (σ.σ.: πολίτης) ότι θα πληρώσει λόγω των φιλόδοξων και ανίκανων ηγετών του;» και συνέχισε: «Ως έθνος που αγωνίζεται καθημερινά εδώ και χιλιάδες χρόνια, γνωρίζουμε όλα αυτά τα γεγονότα. Γνωρίζουμε πολύ καλά το τίμημα που πληρώνουμε σε αυτή τη χώρα, με το αίμα των μαρτύρων. Σήμερα, είμαστε αποφασισμένοι να πληρώσουμε οποιοδήποτε τίμημα. Ό,τι κι αν κάνουμε, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν υπάρχει εμπόδιο στα βήματα της Τουρκίας με τη βοήθεια του Αλλάχ. Η Τουρκία δεν υπήρξε ποτέ επιθετικό κράτος σε όλη την ιστορία της, είναι ένα από τις σπάνιες περιπτώσεις μη αποικιακού κράτους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.