Εργαστήριο βίας!

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2022

Αρθρογραφεί ο Θάνος Μπούζας

Επιτέλους σταματήστε τον! Δημιουργεί βία. Είναι παραγωγός και προαγωγός επεισοδίων αλλά και μιας έξαρσης της κοινωνικοποδοσφαιρικής αναστάτωσης που φθάνει στα όρια του αχαλιναγώγητου λεκτικού προπηλακισμού. 

Ο κόσμος γύρω μας υποφέρει. Δεν έχει ούτε τα πλούτη ούτε την εύνοια του κάθε Μαρινάκη και Μελισανίδη. Του κάθε Αλαφούζου που έχουν μετατρέψει σε όπλα προπαγάνδας και επιβολής, τις ομάδες και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προκειμένου να βγουν νικητές στον δικό τους πόλεμο. Αυτό που γίνεται σήμερα στην Ελλάδα ξεπερνά σε φαντασία και πολύπλοκη σεναριογραφία και τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix! Μια κάστα ανθρώπων με κοινά χαρακτηριστικά εκμεταλλεύτηκε πλήρως τη δυνατότητα που τους έδωσαν οι Ελληνικές κυβερνήσεις είτε με τον εθελοτυφλισμό είτε με την ανοχή είτε ακόμη χειρότερα με την σύμπραξή τους και εδραίωσε τη θέση τους σε μια κοινωνία που είναι πλέον πλήρως ελεγχόμενη. 

Αν ανοίξεις την τηλεόρασή σου και δεις τις ειδήσεις θα μείνεις έκπληκτος διότι: η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με μεγάλη αποτελεσματικότητα τα προβλήματα της ενέργειας και της οικονομίας, οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να μπούνε στην Ελλάδα και η ανεργία έχει πέσει κατακόρυφα. Αυτά δεν τα λέμε εμείς. Τα λένε τα μέσα ενημέρωσης του Μαρινάκη και του Αλαφούζου. Διαδηλώσεις από Έλληνες μάλλον δεν γίνονται γιατί ποτέ ή ελάχιστα προβάλλονται. Αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα , σύμφωνα με τον κ. Πέτσα όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει. Αυτό είναι το μυστικό. Θα μείνουν οι πιστοί να τους κάνετε κουμάντο. Οι υπόλοιποι με κάποιον … μαγικό τρόπο θα εξαφανιστούν ή θα τους εξαφανίσετε.

Αυτό όμως που γίνεται με τις δηλώσεις του Ολυμπιακού, της ΕΠΣ Πειραιά, της σούπερ λιγκ (του Ολυμπιακού δηλαδή) και του Μελισανίδη ξεπερνά κάθε όριο. Οι κατηγορίες που απευθύνθηκαν εκατέρωθεν , κατά του Μπαλτάκου, της ΕΠΟ και του κ. Μπένετ ήταν από πρόστυχες μέχρι που περιλάμβαναν και εγκληματικές πράξεις. Αυτές αναπαράχθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης και δημιουργούν έναν άνευ προηγουμένου αναβρασμό στο πρωτάθλημα που μοιάζει πως αν δεν το κερδίσει ο Ολυμπιακός δεν θα τελειώσει ποτέ. 

Όχι βέβαια ότι οι άλλοι πάνε πίσω. Σε αυτό το στάδιο ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ επιβάλλεται να αφήσουν κατά μέρος τις πρακτικές των ανώφελων διαρροών και να προχωρήσουν στις ενέργειες που επιτάσσει η ιστορία του συλλόγου και οι χιλιάδες φίλαθλοι που εκπροσωπεί. Άμεσα να καταγγελθούν και να γνωστοποιηθούν όλες αυτές οι ανακοινώσεις τόσο στους αρμόδιους εισαγγελείς, ώστε να αναγκαστούν να αναλάβουν πρωτοβουλίες όσο και στην ΟΥΕΦΑ. Δεχόμαστε από τον ΠΑΟΚ τα πάντα. Και να μην κάνει μεταγραφές γιατί αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος δε μπορεί και να σταματήσει να πρωταγωνιστεί για λίγο καιρό. 

Δε δεχόμαστε όμως με τίποτε άτομα σαν το Μαρινάκη και τους υπολοίπους να μας θεωρούν φυτά, να μας γελοιοποιούν με τις ανακοινώσεις τους υπό την έννοια ότι τις καταπίνουμε δίχως να κάνουμε τίποτε ουσιαστικό και εντέλει να σμικρύνουμε τον ΠΑΟΚ. Και να τον σμικρύνουμε όχι μόνο ως ομάδα αλλά ως όνομα, ως σύλλογο, ως ιστορία. Είναι ντροπή η μη αντίδραση. Δεν είναι δυνατόν εμείς με τα γραφόμενά μας και τις δημοσιεύσεις στο ίντερνετ να βάζουμε το κεφάλι μας στο ντορβά και να γινόμαστε στόχος μηνύσεων και αυτοί που είναι υπεύθυνοι-διοικούντες στον ΠΑΟΚ να μιλάνε με διαρροές λες και είναι υδραυλικοί!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.